Hjem | Kosmetisk | Volum og skulpturering | Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster

Restylane skinbooster er en behandling som revitaliserer og gjenfukter huden ved hjelp av hyaluronsyre. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, og er med på å fukte huden innenifra. Denne produksjonen avtar med årene og etterlater huden mer tørr og dehydrert. Hyaluronsyre er også̊ bindevevet til kollagen og elastin som ivaretar hudens spenst og volum.


Når mengden hyaluronsyre avtar brytes disse fibrene ned, noe som bidrar til at hudens egne aldringsprosess fremskyndes.
Restylane skinbooster behandler og forebygger denne prosessen på̊ en naturlig måte, slik at huden holder seg sunn og spenstig over lengre tid.

Bedøvelse

Lokalbedøvelse med sedasjon eller narkose

Nedetid

3-4 dager

Tid på klinikken

Totalt 2-4 timer

Kontroll

Etter 8 dager og etter 6 måneder

Er det behov for ikonliste på kosmetisk? 

Restylane skinbooster er 99% naturlig, og nesten identisk med kroppens egen hyaluronsyre. Kroppen vil derfor akseptere det som sitt eget produkt, noe som gjør at det er mindre fare for komplikasjoner ved en slik behandling. Partiklene i hyaluronsyre er for store til at de kan trenge dypt nok ned i huden ved å påføre det i en krem. Produktet injiseres derfor ved hjelp av små̊ nålestikk i huden.
Etter behandling kan man bli rød, øm og lett hoven i huden. Blåmerker kan også̊ forekomme. Makeup kan legges på̊ allerede 6 timer etter behandling, og man kan helt fint gå på̊ jobb dagen etter. Reaksjonene avtar ofte etter en ukes tid.
Det er anbefalt å ta 3-4 behandlinger med skinbooster for å oppnå̊ et optimalt resultat. Deretter trenger man kun 1-2 vedlikeholdsbehandlinger i året, avhengig av hvor tørr hud man har i utgangspunktet. Kliniske studier viser at skinbooster ikke bare gjenoppretter fukt og balanse i huden, men at det er med på̊ å sette i gang ulike hudforyngende prosesser som bidrar til en sterkere og fastere hud.

Skinbooster er egnet til alle hudtyper, og har spesielt god effekt på̊ små̊ linjer og elastisitetstap i huden. Skinbooster kan også̊ brukes for å reparere aknearr, motvirke tørrhet i lepper, fine linjer på̊ bryst og hender, samt strekkmerker og appelsinhud. Behandlingen gir umiddelbar virkning på̊ rehydrering i huden, og etter endt kur vil man se synlige resultater på̊ økt volum og spenst i huden.
Det er også̊ en god behandling for de som ønsker å opprettholde en sunn og god hudkvalitet.