Hjem | Plastikkirurgi | Ansiktskirurgi

Ansiktskirurgi

Våre kirurger er spesialister i plastisk kirurgi og har lang erfaring innen ansiktskirurgi, som blant annet ansiktsløft (facelift), øyelokkskirurgi og panneløft. Ansiktsløft er en effektiv metode for å behandle rynker i ansiktet og gir fastere hud i ansikt og på hals.

Operasjoner på øyelokk hjelper deg å se mer våken og opplagt ut. Man kan operere både øvre øyelokk og nedre øyelokk. Operasjon på øvre øyelokk er effektivt mot tunge øyelokk, mens operasjon på nedre øyelokk er effektivt mot poser under øynene og løs hud.

Panneløft er en effektiv metode for å gi et mer våkent blikk, dersom man opplever at øyebrynene siger ned. Panneløft er også en effektiv metode for å behandle rynker i pannen, samtidig som man beholder mimikken.

Kirurgene på Klinikk A har lang og bred erfaring med ansiktskirurgi, som gir gode og naturlige resultater. En uforpliktende konsultasjon vil gi deg den informasjonen du trenger for å kunne avgjøre om dette kan være et alternativ for deg.

nsiktsloft facelift utfores med hoy presisjon

Ansiktsløft – facelift

Et ansiktsløft (facelift) utføres med høy presisjon og kombineres gjerne med liposkulptur (fettsuging). Dette inngrepet strammer opp huden i ansiktet og på halsen, glatter ut dype rynker og markante furer fra nese til munnviker. Det er også vanlig å kombinere øyelokkskirurgi med ansiktsløft for et enda bedre resultat. Et godt og nøyaktig utført ansiktsløft skal gjøre at du ser naturlig ut, med dine særegne ansiktstrekk. Du skal se ut som deg selv, i en noen år yngre versjon. Hos Klinikk A vil du bli godt ivaretatt av våre spesialister innen plastikkirurgi og vårt operasjonsteam.
Fettransplantasjon til ansikt

Fettransplantasjon til ansikt

Fettransplantasjon til ansikt kan benyttes ved flere ulike tilfeller. Dette er en metode som kan benyttes for å gjenoppbygge volum naturlig, redusere og jevne ut rynker og fine linjer i ansiktet og mykne opp harde arr. Denne prosedyren påvirker også hudens elastisitet og utseende positivt. Transplantasjon av eget fettvev gir ingen immunreaksjon, og det er derfor svært liten risiko for komplikasjoner.
tunge-oyelokk Operasjon av poser under øynene

Operasjon av poser under øynene

Poser under øynene kan opereres med en nedre øyelokksoperasjon, også kalt nedre øyelokksplastikk. Ofte er huden på nedre øyelokk også rynkete, noe som behandles ved operasjon på nedre øyelokk. Øyelokksoperasjoner som øvre øyelokksplastikk og nedre øyelokksplastikk kan utføres samtidig og bidrar til at huden rundt øynene blir strammere, man vil få et mer våkent uttrykk og se yngre ut.
Operasjon av tunge oyelokk

Operasjon av tunge øyelokk

Det som mange kaller tunge øyelokk, skyldes som regel hudoverskudd på de øvre øyelokkene. Det kan også være en arvelig faktor, derfor sees det også hos yngre personer. Mange føler de ser trette, uopplagte og eldre ut. Øyelokksoperasjon som øvre øyelokksplastikk bidrar til at huden rundt øynene blir strammere, man vil få et mer våkent uttrykk og se yngre ut.

Møt Klinikk A sine ledende eksperter innen liposkulptur og plastikkirurgi for å få en faglig, individuell vurdering av dine muligheter.

Bestill konsultasjon

Ta gjerne kontakt med oss, så vil vi kontakte deg for å avtale din første konsultasjon.