Hjem | Kosmetisk | Hudforbedring | LED-lysbehandling

LED-lysbehandling - LED-lysterapi

Eva, kosmetisk sykepleier på Klinikk A, tilbyr injeksjonsbehandling for overdreven svette.

LED-lysbehandling

LED-lysbehandling er en effektiv behandling som forbedrer hudkvaliteten. LED-lampen stilles inn på spesifikke bølgelengder for lyset, dette tilpasses etter hva som skal behandles. Det er hovedsaklig tre områder LED-lysterapi benyttes:

  1. Som ledd i annen hudbehandling som DermaPen, peeling eller kirurgi.
  2. Acnebehandling, særlig ung hud, men også eldre hud.
  3. Rynkebehandling.

Bedøvelse

Ingen

Nedetid

0 dager

Tid på klinikken

Totalt 1/2 - 1 time

Kontroll

3 behandlinger i uken

Priser LED-lysbehandling

  • LED-lysbehandling. Fra kr 5 00

Bestill konsultasjon

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Skriv gjerne litt om hva du ønsker. 

Innholdsfortegnelse

Hva er LED-lys terapi

LED-lys terapi er lysenergi i det røde og infrarøde området i lysspekteret for bruk i hudbehandling. Vår Celluma LED-lampe framskynder tilhelingen av huden etter ablativ overflatebehandling av ansiktet, altså ved peeling og micro needling. Apparatet gir lokal varme i IR-spektret for å heve vevstemperaturen. Dette gir midlertidig lindring av moderate muskel- og leddsmerter, leddgikt og muskelspasmer; lindre stivhet; fremme avslapping av muskelvev, og å midlertidig øke blodsirkulasjonen lokalt. Det blå spekteret reduserer mild til moderat acne vulgaris.

Lysdiodene (LED) fra Celluma leverer tre forskjellige bølgelengder (880 nm, 640 nm og 465 nm) samtidig for å håndtere en rekke hud- og muskuloskeletale forhold. Alle de tre bølgelengdene jobber sammen i hvert av programmene for å adressere spesifikke forhold optimalt. Fordelen med å bruke tre bølgelengder er at de lysabsorberende molekylene reagerer på forskjellige bølgelengder av lysenergi, noe som gir økt aktivitet på forskjellige dybder i vevet.
Det unike, lette og fleksible designet av Celluma former seg tett inntil kroppen og gir dermed mer effektiv absorpsjon av energi i vevet.

Kontraindikasjoner og forsiktighetsregler

  • Må ikke brukes over bryst eller mage ved graviditet eller amming.
  • Må ikke brukes på barn eller babyer.
  • Må ikke brukes på personer med epilepsi eller som har hatt anfall.
  • Unngå bruk når pasienten tar kortisoninjeksjoner eller annen form for injeksjon(er) av steroider.
  • Unngå bruk hvis pasienten bruker lysfølsomme medisiner.
  • Ikke utfør LED-behandling over kjent kreftsvulst eller metastase.

Innstillinger og programmer ved LED-lys terapi

Når skal jeg bruke akne-modus?

Bruk Celluma Acne-modus ved de første tegn på kviser. Behandlingen består av 12 behandlingsøkter fordelt på 4 uker – 3 behandlinger per uke.

Når skal jeg bruke Red Light-modus?

Bruk Celluma Red Light-modus for behandling av rynker. Behandlingen består av 12 behandlingsøkter fordelt på 4 uker – 3 behandlinger per uke. (I henhold til MDD 93/42/EEC blir behandling av ansiktsrynker ikke ansett som en medisinsk behandling i EU, og Celluma er derfor ikke vurdert av BSI for dette formålet).

For raskere restitusjon av huden etter ablativ overflatebehandling av ansiktet

Celluma kan brukes umiddelbart etter ablativ prosedyre. De beste kliniske resultatene oppnås ved behandling umiddelbart etter- og deretter 48-72 timer etter inngrepet og så 7, 10, 14 og 21 dager etter. Det bør unngås direkte kontakt mellom sårstedet og Celluma for å redusere risikoen for infeksjon. For ytterligere å redusere risikoen for infeksjon, rengjør lyspanelet til Celluma med CaviWipes før bruk. Plasser Celluma inne i hygienehylsen. Tørk av overflaten på hylsen med en spritserviett og plasser den minst 1 cm fra såret.

Når skal jeg bruke "Aches & Pains"?

Bruk Aches & Pains-modus for behandling og midlertidig lindring av mindre muskel- og leddsmerter, stivhet, moderat leddgikt eller muskelspasmer, og for å øke blodsirkulasjonen midlertidig lokalt. Behandlingen består av 12 behandlingsøkter fordelt på 4 uker – 3 behandlinger per uke.

Hva er den tiltenkte bruken av Celluma?

Biophotas Celluma-enheten skal gi varme i IR-spekteret for å gi lokal oppvarming for å heve vevstemperaturen. Dette for midlertidig lindring av moderate muskel- og leddsmerter, leddgikt og muskelspasmer. Det lindrer stivhet; fremmer avslapping i muskelvevet, og det øker lokal blodsirkulasjon midlertidig.

Det blå spekteret er ment å redusere inflammatorisk akne vulgaris. Celluma skal avgi energi i det røde og infrarøde området i spekteret for bruk i dermatologisk behandling av rynker og bedret behandling av sår etter laserablativ overflatebehandling i ansiktet. (I henhold til MDD 93/42/EØF blir behandling av ansiktsrynker ikke ansett som en medisinsk behandling i EU, og Celluma er derfor ikke vurdert av BSI for dette tiltenkte formålet)

Bruker Celluma UV-lys?

Nei. UV-lys har en bølgelengde mindre enn 400 nm.

Hvor lenge varer en behandling med Celluma?

15 til 30 minutter.

Er det noen spesielle forberedelser som kreves før du bruker Celluma?

Celluma bør brukes så nær huden som mulig og huden skal være fri for klær, sminke eller annet som kan redusere effekten av lyset. Se aldri direkte på lyset, og bruk iGoggles som følger med eller annen passende øyebeskyttelse.

Hvor lang tid tar en behandling med Celluma?

15 til 30 minutter.

Er det noen spesielle forberedelser som kreves før du bruker Celluma?

Celluma bør brukes så nær huden som mulig og huden skal være fri for klær, sminke eller annet som kan redusere effekten av lyset. Se aldri direkte på lyset, og bruk iGoggles som følger med eller annen passende øyebeskyttelse.

Hvorfor anbefales det å fjerne sminke?

Mange sminkeformler inneholder mineraler som kan avbøye lyset. For best resultat anbefales ren, nyvasket hud.

Hvor nær skal Celluma plasseres mot huden?

Plasser Celluma så nær overflaten av huden som mulig. Jo nærmere Celluma er huden, jo mer energi absorberes av cellene. Ikke se direkte inn i lyset, og beskytt øynene dine med iGoggles som fulgte med Celluma, eller annen passende øyebeskyttelse.

Kan jeg ta med Celluma på reise?

Ja. Celluma er lett og bærbar, noe som gjør den ideell for reiser til eller fra kontoret eller treningsstudioet. Sørg for å sjekke for riktig spenning hvis du reiser til utlandet. Et internasjonalt reiseadaptersett leveres med strømkabelen, og inneholder adaptere for Europa, Storbritannia og Australia.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke kan bruke Celluma?

Hvis problemet er medisinsk, må du ta kontakt med legen din.

Hvorfor ser noen rader med dioder ut som om de ikke sender ut lys?

Hvert Celluma-program benytter 3 forskjellige bølgelengder av terapeutisk lys. Acne-programmet bruker for eksempel blå, rød og infrarød bølgelengde, der den blå er dominerende. Både blå og røde bølgelengder er synlige for det menneskelige øye. Imidlertid er infrarødt ikke synlig. Kretsen på Celluma-panelet som ikke ser ut til å avgi noe lys, er den nærinfrarøde kretsen. Merk: Det er en diode med grønt lys i hvert hjørne av Celluma-panelet. Dette er lys som indikerer at den nærinfrarøde kretsen er i drift.

Ansvarlig lege

Plastikkirurg dr. Ståle Buhagen er medisinsk ansvarlig på Klinikk A. På Klinikk A har vi en tverrfaglig tilnærming til den medisinske hudbehandlingen, hvor det til enhver tid er tilgang på plastikkirurg. Pasientens trygghet og sikkerhet er det viktigste for å sikre forsvarlig behandling. Heldigvis har myndighetenes reguleringen av injeksjonsbehandling blitt strengere, og det er nå krav om at lege skal være tilstede på klinikker som gjør injeksjonsbehandling.

Har du andre spørsmål kan du henvende deg til post@klinikk-a.no.

Vurderinger

MrJhb82
MrJhb82
24. April, 2024
Jeg er en mann på 41 år, og jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon. Fikk god informasjon i forkant, og følte jeg ble godt veiledet gjennom hele prosessen fra første konsultasjon, på operasjonsdag, og til stingene ble tatt en uke etterpå. Jeg har ikke hatt noen komplikasjoner utenom det som er normalt, og anbefaler Klinikk A på det varmeste.
Patricia Lopez
Patricia Lopez
23. April, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelse både før og etter opersjonen Kirurg Ståle Buhagen fantastisk flink i det han driver med. Anbefales på det sterkeste 👍
Marianne Magdal
Marianne Magdal
26. Februar, 2024
Dr. Ståle Buhagen var veldig behagelig under konsultasjonene, lyttet var ærlig og tillitskapende. Jeg fikk god informasjon og er meget fornøyd med alt på Klinikk A.
Sara Maria Nystrand
Sara Maria Nystrand
16. Februar, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelsen. Veldig flott lokale, utrolig hyggelig ansatte. Jeg er super fornøyd både med konsultasjon før inngrepet, selve operasjonsdagen- da drømte jeg at jeg var på sydenreise og var strålende fornøyd når jeg våknet og hadde fått gjennomført bukoperasjon og flyttet litt fett til brystene. Jeg hadde lite smerter i etterkant- og var på topptur før to uker etter operasjon. Strålende fornøyd med resultatet. Kirurg Ståle Buhagen er veldig profesjonell, er veldig behagelig og lett å ta opp eventuelle vanskelige spørsmål man lurer på. Anbefales på det sterkeste!
Irene Flood Dalen
Irene Flood Dalen
13. Februar, 2024
Fikk utført brystforstørring med proteser hos Ståle Buhagen, en utrolig dyktig kirurg som ga meg ett fantastisk resultat og nøyaktig hva je hadde sett for meg! Nydelige lokaler, stødige og profesjonelle ansatte fra første stund og bra oppfølging gjorde dette til en god og trygg opplevelse... Anbefaler disse på det sterkeste!!
Randi Baakind
Randi Baakind
29. Januar, 2024
Kirurg Ståle Buhagen og teamet på Klinikk A kan varmt anbefales! Her blir du trygt og profesjonelt tatt i mot. Ståle er tok seg god tid under første konsultasjon slik at valget for hvilket inngrep som passet meg best ble greit å ta. På operasjonsdagen blir jeg igjen møtt av en trygg og hyggelig Ståle, samt de flinke anestesifolka! Fra oppvåkning og videre til jeg kunne reise hjem noen timer senere er det anestesisykepleier Johnny som sørger for alt man trenger, til og med en god latter☺️ Så igjen, varm anbefaling fra meg🤗 Mvh Randi
Nell Richards
Nell Richards
17. Januar, 2024
Amazing and gave full confidence from start to finish. Able to accommodate a surgery date last minute and the consultation gave all the information to go ahead. Results are perfect and follow up consultation went great.
Thomas Gruer Haakonsen
Thomas Gruer Haakonsen
2. Januar, 2024
Jeg var hos Ståle, og har gjort endringer på hele overkroppen. Igjennom hele prosessen har Ståle hjulpet meg og vært tilgjengelig. Jeg er veldig fornøyd og vil absolutt anbefale Klikk-A, fra jeg kom inn døra har alle jeg møtte der både tatt meg godt imot og tatt godt vare på meg. Hjelper også at jeg strålende fornøyd med resultatet
Klinikk A

Kontakt oss for en faglig og individuell tilpasset behandlingsplan

hjelp med åreknuter og behandlinger team klinikk a