Hjem | Om Oss

Klinikk A holder til i delikate lokaler sentralt i Oslo

Dr. Frode Amland og dr. Ståle Buhagen

Plastikkirurgi og liposkulptur

Hos oss blir du tatt imot av våre dyktige medarbeidere og ønsket velkommen til en privatklinikk i delikate lokaler. Vi er stolte av å kunne tilby plastikkirurgi med noen av landets fremste plastikkirurger, og det nyeste medisinske utstyret på markedet. Vårt mål er at du skal føle deg ivaretatt, sett og i gode hender hos oss. Vi gir deg personlig oppfølging, trygghet og møter deg med vår faglige stolthet og ekspertise.
DSC04608 scaled
Frode Amland

Dr. Frode Amland

Dr. Frode Amland er blant landets mest erfarne og dyktigste kirurger innen liposkulptur / fettsuging – og har blant annet veiledet en doktorgrad innen feltet.

Dr. Ståle Buhagen. Spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Bred erfaring. Lidenskapelig opptatt av detaljer, slik at resultatet skal bli best mulig hver gang.
Ståle Buhagen

Dr. Ståle Buhagen

Overlege dr. Ståle Buhagen er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han har jobbet med kirurgi siden 2004, både offentlig og privat.
DSC04589 scaled
Eva Mehlgard - kosmetisk dermatologisk sykepleier

Eva Mehlgård

Eva Mehlgård er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier, og har 10 års erfaring innen kosmetisk behandling.
Frode Amland, kirurg

Dr. Frode Amland

Frode Amland er en av pionerene innen utviklingen av plastikkirurgi de siste 25 årene. Han har hatt en rekke prestisjefylte verv og ledende stillinger, blant annet som overlege innen plastikkirurgi ved Rikshospitalet 1992-2000, leder av Norsk plastikkirurgisk forening og leder av Norsk forening for estetisk plastisk kirurgi i to perioder. Amland har publisert mer enn 50 fagartikler og vært konsulent for Tidsskrift for Den norske legeforeningen.

I 1992 åpnet Frode Amland Nobel Clinic sammen med sin kollega professor Frode Samdal i de samme lokalene som i dag huser Klinikk A, på Ryen i Oslo. Siden den gang har Amland blant annet vært lærer og veileder for videreutdanning av plastikkirurger i Norge, Danmark, Tyskland og Polen. Siden 2015 har han også vært internasjonal redaktør for Aesthetic Surgery Journal.

 

Få råd fra markedets mest erfarne kirurger

Å få utført plastikkirurgi er svært personlig, og resultatet er helt avhengig av en grundig, nøyaktig og individuell vurdering i forkant. Ved en uforpliktende konsultasjon hos oss på Klinikk A får du avsatt god tid med kirurgen som vil undersøke deg og snakke med deg. Dine ønsker og forventninger vil bli hørt og tatt hensyn til, og kirurgen vil snakke med deg om hvilket resultat som er realistisk for deg å forvente, utfra dine forutsetninger. Du får anledning til å stille spørsmål og du vil få den informasjonen du trenger, for å kunne avgjøre om dette er noe du ønsker å realisere.