Klinikk A gir deg trygghet, høy kompetanse og presisjon, i kombinasjon med lang erfaring, lekre lokaler og moderne utstyr.
BESTILL TIME
Plastikkirurgi er personlig og resultatet er helt avhengig av en grundig og individuell vurdering i forkant. Ved en uforpliktende konsultasjon på Klinikk A blir det avsatt god tid med kirurgen som vil undersøke og snakke med deg.
Dine ønsker og forventninger vil bli hørt og tatt hensyn til, og kirurgen vil snakke med deg om hvilket resultat som er realistisk å oppnå, utfra dine forutsetninger. Du får anledning til å stille spørsmål og du vil få den informasjonen du trenger for å kunne avgjøre om dette er noe du ønsker å realisere.
Skulle det være noe du lurer på i etterkant av konsultasjonen, er du velkommen til å kontakte oss på mail eller telefon. Du finner også mye informasjon om de ulike operasjonene vi tilbyr her på nettsiden vår.
Klinikk A, som ledes av en av Norges mest anerkjente plastikkirurger, tilbyr våre kunder det nyeste og mest moderne utstyret. Høy kompetanse og presisjon er noe av det Dr. Amland er kjent for, både innen liposkulptur og annen plastikkirurgi. Dr. Amland og hans team sørger alltid for best mulig resultat og opplevelse for hver enkelt pasient.

Forventninger og resultat

Som nevnt er vi opptatt av å veilede våre kunder mot realistiske forventninger til resultatet av plastikkirurgien. Dette vil du og kirurgen avklare under konsultasjonen.

Betaling

Fakturaen skal være betalt i sin helhet en uke før operasjonsdatoen. Du kan også betale med alle typer kort og kredittkort. Ønsker du tilbud på finansiering i form av nedbetaling? Ta kontakt med oss.

Oppfølging

Før du reiser hjem etter operasjonen vil du få time til kontroll, avhengig av hva slags type kirurgi du har fått utført. Noen typer inngrep krever flere kontroller enn andre.
Dagen etter operasjonen vil sykepleier ved klinikken kontakte deg for å høre hvordan det går med deg, for å forsikre seg om at alt er bra, og for å høre om det er noe du lurer på. Du er selvfølgelig velkommen til å ringe eller sende oss mail dersom det er noe du lurer på utenom også.

Aldersgrense

Klinikk A har en nedre aldersgrense på 20 år på alle operasjoner.
Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
FINANSIERING
KONTAKT OSS
 • “Jeg fikk utført et ansiktsløft med halsløft av Dr Amland på Klinikk A og jeg er meget fornøyd med både service, oppfølging og selve operasjonen. Vips forsvant 10 år på grunn av en meget dyktig kirurg.

  Delikate lokaler og enkel, praktisk parkering rett utenfor inngangen.

  Terningkast 6 av 6 mulige.”

  - Kvinne, 63 år
  “De siste årene har jeg vært plaget med at øyelokkene stadig ble tyngre og mer pløsete, og på fotografier syntes jeg det ble mer og mer fremtredende. Har sett på meg selv som en naturlig og ujålete person, og tenkt at plastikk-kirurgi aldri ville være aktuelt for meg.

  Jeg har allerede fått kommentarer fra venninner og kollegaer som har sett at det er noe som er forandret. Min gode barndomsvenninne ringte kort tid etter for å spørre om jeg hadde operert øyelokkene, og ønsker nå å gjøre det samme selv. Og kort tid etter det samme med søsteren min. Jeg har anbefalt Klinikk A og doktor Amland til dem begge”

  - Kvinne, 46 år
 • “Etter over 10 år med ønske om å gjennomføre en bukplastikk etter 3 fødsler og keisersnitt fikk jeg muligheten til å gjennomføre det. Etter en fin konsultasjon med dr Amland ble valget enkelt. Han viste genuin interesse for hvilke alternativ som var det beste for meg og ga gode råd og anbefalinger.

  Operasjonen gikk veldig fint og resultatet ble som dr Amland hadde forespeilet meg. Etter operasjonen har de vært tilgjengelige til enhver tid for spørsmål fra meg, noe jeg har satt stor pris på.

  Jeg er veldig fornøyd med resultatet og med all god service og behandling jeg har fått ved Klinikk A. ”

  - Kvinne, 40 år
  “Jeg fikk Dr. Amland anbefalt av en venninne og utførte brystforstørrelse etter å ha vurdert dette i flere år. Jeg er meget fornøyd med resultatet og gir mine varmeste anbefalinger til andre som ønsker gjennomføre dette.”

  – Camilla, 36 år

Liposkulptur og plastikkirurgi

Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram