Hjem | Ny pasient

Klinikk A gir deg trygghet, høy kompetanse og presisjon, i kombinasjon med lang erfaring, lekre lokaler og moderne utstyr.

Klinikk A gir deg trygghet, høy kompetanse og presisjon, i kombinasjon med lang erfaring, lekre lokaler og moderne utstyr.

Plastikkirurgi er personlig og resultatet er helt avhengig av en grundig og individuell vurdering i forkant. Ved en uforpliktende konsultasjon på Klinikk A blir det avsatt god tid med kirurgen som vil undersøke og snakke med deg.

Ny pasient

Dine ønsker og forventninger vil bli hørt og tatt hensyn til, og kirurgen vil snakke med deg om hvilket resultat som er realistisk å oppnå, utfra dine forutsetninger. Du får anledning til å stille spørsmål og du vil få den informasjonen du trenger for å kunne avgjøre om dette er noe du ønsker å realisere.

Skulle det være noe du lurer på i etterkant av konsultasjonen, er du velkommen til å kontakte oss på mail eller telefon. Du finner også mye informasjon om de ulike plastikkirurgi operasjonene vi tilbyr her på nettsiden vår.

Klinikk A, som ledes av en av Norges mest anerkjente plastikkirurger, tilbyr våre kunder det nyeste og mest moderne utstyret. Høy kompetanse og presisjon er noe av det Dr. Amland er kjent for, både innen liposkulptur og annen plastikkirurgi. Dr. Amland og hans team sørger alltid for best mulig resultat og opplevelse for hver enkelt pasient.

Forventninger og resultat

Som nevnt er vi opptatt av å veilede våre kunder mot realistiske forventninger til resultatet av plastikkirurgien. Dette vil du og kirurgen avklare under konsultasjonen.

Betaling

Fakturaen skal være betalt i sin helhet en uke før operasjonsdatoen. Du kan også betale med alle typer kort og kredittkort. Ønsker du tilbud på finansiering i form av nedbetaling? Ta kontakt med oss.

Oppfølging

Før du reiser hjem etter operasjonen vil du få time til kontroll, avhengig av hva slags type kirurgi du har fått utført. Noen typer inngrep krever flere kontroller enn andre.

Dagen etter operasjonen vil sykepleier ved klinikken kontakte deg for å høre hvordan det går med deg, for å forsikre seg om at alt er bra, og for å høre om det er noe du lurer på. Du er selvfølgelig velkommen til å ringe eller sende oss mail dersom det er noe du lurer på utenom også.

Aldersgrense plastikk kirurgi

Klinikk A har en nedre aldersgrense på 20 år på alle operasjoner.