Hjem | Plastikkirurgi | Kroppskirurgi | Oppstramming av magemuskler

Oppstramming av magemuskler

Fettsuging mage

Behandle delte magemuskler

Delte magemuskler, også kjent som rektusdiastase, kan behandles effektivt ved å stramme opp magemusklene. Denne tilstanden er vanlig blant kvinner etter svangerskap vanligste årsaken til delte magemuskler er svangerskap hos kvinner. Under et svangerskap, der magemusklene blir tøyd og strukket fra hverandre. Dessverre kommer ikke musklene alltid tilbake til sin opprinnelige posisjon etter fødselen, og dette kan medføre vedvarende plager.

For å korrigere delte magemuskler og få dem tilbake til sin opprinnelige posisjon, gjør vi en operasjon som kombinerer å sy sammen magemusklene med mageplastikk. Mageplastikk kan tilpasses individuelt, og det finnes ulike metoder som brukes avhengig av dine behov.

For å avgjøre hvilken metode som er best egnet for deg, anbefaler vi en uforpliktende konsultasjon hos en av våre erfarne plastikkirurger.

Hos oss tilbyr vi spesialisert hjelp til alle kvinner som opplever delte magemuskler etter svangerskap. Vårt team av eksperter vil veilede deg gjennom hele prosessen og sørge for at du får best mulig behandling. Ta kontakt i dag for å avtale en konsultasjon, så kan vi vurdere om dette kan være aktuelt for deg.

Bedøvelse

Narkose

Nedetid

7-21 dager

Tid på klinikken

Totalt 4-5 timer

Kontroll

Etter 7-14 dager og 3-6 måneder

Priser bukplastikk

  • Full mageplastikk Kr. 60.000,-
  • Nedre mageplastikk (liten) Kr. 48.000,-
  • Modifisert bukplastikk med korreksjon av muskeldiastase (rektusdiastase) Kr. 75.000,-
  • Tillegg ved mageplastikk:
  • - Muskeloppstramming Kr. 11.000,-
  • - Fettsuging bukvegg Kr. 18.000,-
  • - Fettsuging midje/hofte Kr. 21.000,-
  • Fleur de Lis bukplastikk (Bukplastikk med omvendt T-snitt) Pris avtales individuelt

Bestill konsultasjon

Kontakt oss for en konsultasjon med en av våre kirurger. Vi tar kontakt med deg kort tid etter du har sendt inn skjemaet. 

Hvem kan få utført korreksjon av rektusdiastase – delte magemuskler?

Magemusklene kan ha større avstand enn normalt, dette heter rektusdiastase på fagspråket, også kjent som delte magemuskler. Tilstanden forkommer oftere hos kvinner, men også menn har denne tilstanden. Den viktigste årsaken til delte magemuskler er gjennomgått svangerskap. Vektøkning er en annen årsak og hos enkelte forekommer tilstanden spontant. I forbindelse med svangerskap og vektøkning blir hele bukveggen strukket, og magemusklene kommer lenger fra hverandre. I mange tilfeller trekker magemusklene seg tilbake til opprinnelig posisjon etter endt svangerskap eller vektnedgang, men ikke hos alle. Mange lever godt med en rektusdiastase og har minimale plager.

Noen pasienter har imidlertid uttalte plager fra korsrygg og bekken, til tross for forsøk på opptrening. Dette kan arte seg som «låsninger» i ryggen, ubehag i rygg ved dagligdagse aktiviteter som støvsuging, stå på ett ben, jogging og liknende. Når indikasjonen er god, vil det å sy sammen de delte magemusklene kunne medføre betydelig symptomlindring. Når magemusklene sys sammen vil midjen bli smalere.

Vurderinger

MrJhb82
MrJhb82
24. April, 2024
Jeg er en mann på 41 år, og jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon. Fikk god informasjon i forkant, og følte jeg ble godt veiledet gjennom hele prosessen fra første konsultasjon, på operasjonsdag, og til stingene ble tatt en uke etterpå. Jeg har ikke hatt noen komplikasjoner utenom det som er normalt, og anbefaler Klinikk A på det varmeste.
Patricia Lopez
Patricia Lopez
23. April, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelse både før og etter opersjonen Kirurg Ståle Buhagen fantastisk flink i det han driver med. Anbefales på det sterkeste 👍
Marianne Magdal
Marianne Magdal
26. Februar, 2024
Dr. Ståle Buhagen var veldig behagelig under konsultasjonene, lyttet var ærlig og tillitskapende. Jeg fikk god informasjon og er meget fornøyd med alt på Klinikk A.
Sara Maria Nystrand
Sara Maria Nystrand
16. Februar, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelsen. Veldig flott lokale, utrolig hyggelig ansatte. Jeg er super fornøyd både med konsultasjon før inngrepet, selve operasjonsdagen- da drømte jeg at jeg var på sydenreise og var strålende fornøyd når jeg våknet og hadde fått gjennomført bukoperasjon og flyttet litt fett til brystene. Jeg hadde lite smerter i etterkant- og var på topptur før to uker etter operasjon. Strålende fornøyd med resultatet. Kirurg Ståle Buhagen er veldig profesjonell, er veldig behagelig og lett å ta opp eventuelle vanskelige spørsmål man lurer på. Anbefales på det sterkeste!
Irene Flood Dalen
Irene Flood Dalen
13. Februar, 2024
Fikk utført brystforstørring med proteser hos Ståle Buhagen, en utrolig dyktig kirurg som ga meg ett fantastisk resultat og nøyaktig hva je hadde sett for meg! Nydelige lokaler, stødige og profesjonelle ansatte fra første stund og bra oppfølging gjorde dette til en god og trygg opplevelse... Anbefaler disse på det sterkeste!!
Randi Baakind
Randi Baakind
29. Januar, 2024
Kirurg Ståle Buhagen og teamet på Klinikk A kan varmt anbefales! Her blir du trygt og profesjonelt tatt i mot. Ståle er tok seg god tid under første konsultasjon slik at valget for hvilket inngrep som passet meg best ble greit å ta. På operasjonsdagen blir jeg igjen møtt av en trygg og hyggelig Ståle, samt de flinke anestesifolka! Fra oppvåkning og videre til jeg kunne reise hjem noen timer senere er det anestesisykepleier Johnny som sørger for alt man trenger, til og med en god latter☺️ Så igjen, varm anbefaling fra meg🤗 Mvh Randi
Nell Richards
Nell Richards
17. Januar, 2024
Amazing and gave full confidence from start to finish. Able to accommodate a surgery date last minute and the consultation gave all the information to go ahead. Results are perfect and follow up consultation went great.
Thomas Gruer Haakonsen
Thomas Gruer Haakonsen
2. Januar, 2024
Jeg var hos Ståle, og har gjort endringer på hele overkroppen. Igjennom hele prosessen har Ståle hjulpet meg og vært tilgjengelig. Jeg er veldig fornøyd og vil absolutt anbefale Klikk-A, fra jeg kom inn døra har alle jeg møtte der både tatt meg godt imot og tatt godt vare på meg. Hjelper også at jeg strålende fornøyd med resultatet
Klinikk A

Kontakt oss for en faglig og individuell tilpasset behandlingsplan

hjelp med åreknuter og behandlinger team klinikk a