Hjem | Kosmetisk | Hudforbedring

Hudforbedring

Med hudforbedrende behandlinger mener vi behandlinger som bidrar til å gi en sunnere og bedre hudkvalitet. Medisinske hudbehandlinger kan også bidra til å trigge cellene i huden, slik at huden jobber mer aktivt og forebyggende på sikt. Dette stimulerer huden til å motvirke tidlige aldringstegn samtidig som det ivaretar hudens barrierefunksjon. Man kan jobbe med huden som helhet, eller fokusere på såkalte «problemområder», alt etter dine behov.

Nedetid

0 dager

Tid på klinikken

15-30 min

Ny behandling

12 uker

Hudforbedring Ansiktskirurgi

Rynkebehandling - BTX

  • 1 område 3200,-
  • 2 områder 4900,-
  • 3 områder 5950,-

Generelle hudforbedrende behandlinger kan bidra til en jevnere og finere hudtone. Huden får bedre sirkulasjon og bedre barrierefunksjon, samtidig som du jobber forebyggende mot tidlige aldringstegn. Det er mange forskjellige behandlingsprinsipper og ulike tilnærminger avhengig av hva som er ønsket behandlingsmål. Typiske problemstillinger som behandles er blant annet arr, pigment, generell rødhet i huden, akne og synlige porer i huden. Målet med generell hudforbedrende behandling er jevnere, bedre og mer vital hudtekstur.

Mer spesifikke behandlinger kan være å jevne ut enkelte rynker og furer i ansiktet, eller bygge volum der huden har begynt å sige litt mer. Noen ønsker også mer konturering i ansiktet, enten det er mer markerte kjeve/kinnben eller større lepper. Dette er individuelt fra person til person. For å vurdere hva som kan være aktuelt for deg anbefaler vi å bestille time til konsultasjon hos vår kosmetisk, dermatologiske sykepleier Eva Mehlgård.

Det er en jungel av behandlinger der ute og ikke alltid lett å vite hvilke behandlinger som er egnet for deg, din hud, dine egne ønsker og behov. Det vi alltid anbefaler hver enkelt, er å sette seg opp til en gratis og uforpliktende konsultasjon hos vår kosmetisk, dermatologiske sykepleier Eva Mehlgård.

Her får du veiledning på hvilke behandlinger som er egnet best for deg, og en grundig kartlegging av din egen hudstatus ut ifra livssituasjon og alder. Behandling kan utføres samme dag om ønskelig.

Dermapen er en medisinsk behandling som penetrerer huden ved hjelp av et elektrisk nålehode. Behandlingen er med på å stimulere de ulike lagene i huden, som igjen bidrar til en mer aktiv cellefornyelse.

Huden får en bedre vitalitet og hudstruktur, samtidig som det etterlater en jevn og fin glød.

Les mer om dermapen her.

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som bidrar til økt vitalitet i huden. Behandlingen passer til alle hudtyper, og virker forebyggende og reparerende i huden.

Les mer om mesoterapi her.

Ingen behandling er uten risiko, men alvorlige komplikasjoner ser man sjeldent. De vanligste komplikasjonene etter behandling er rødhet og minimal hevelse. I sjeldne tilfeller kan man oppleve tyngdefornemmelse på øyelokket etter rynkebehandling, men dette forsvinner gradvis når effekten avtar. I enkelte tilfeller kan det oppstå asymmetri etter behandling, men dette korrigeres kostnadsfritt hos behandler etter det har gått to uker fra man tok behandling.