Hjem | Kosmetisk | Hudforbedring | Mesoterapi

Mesoterapi

Eva, kosmetisk sykepleier på Klinikk A, tilbyr injeksjonsbehandling for overdreven svette.

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som bidrar til økt vitalitet i huden. Behandlingen passer til alle hudtyper, og virker forebyggende og reparerende i huden.

Mesoterapi etterlater naturlige resultater da det hovedsakelig består av vitaminer, aminosyrer, hyaluronsyre og andre naturlige virkestoffer. Dette er ingredienser som bidrar til å gi huden næring, samtidig som det stimulerer til økt celleaktivitet.
Mesoterapi gir huden en sunn og frisk hudkvalitet, samtidig som det jobber reparerende og forebyggende.

Bedøvelse

Ingen eller bedøvelseskrem

Nedetid

0-3 dager

Tid på klinikken

Totalt 1/2 - 1 time

Kontroll

Ny behandling etter avtale

Mesoterapi priser

  • Ansikt fra 1700,-
  • Hals fra 1700,-
  • Ansikt og hals fra 3200,-

Bestill konsultasjon

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Skriv gjerne litt om hva du ønsker. 

Innholdsfortegnelse

Hva kan man behandle med mesoterapi?

Det finnes mange ulike typer mesoterapi som jobber med ulike formål i huden. Behandlingen kan bidra til å blant annet motvirke slapp hud, rynker, grov hudtekstur, ujevn hudtone, solskader og aknearr. Ønsker du å jobbe med dypere skader i huden anbefales det å kombinere mesoterapi med andre behandlinger som jobber dypere i vevet. Eksempler på dette er laser og dermapen.
De vanligste områdene som behandles er ansikt, hals, rundt øyne, bryst og hender, men man kan også utføre behandlingen på kropp dersom man ønsker dette.

Hvordan utføres en behandling med mesoterapi?

Behandlingen utføres ved hjelp av en tynn nål som stikkes svært overfladisk ned i huden. Dette bidrar til at hudens egne kollagen produksjon øker, samtidig som virkestoffene injiseres direkte ned i huden. Dette gir cellene næring, og bidrar til økt cellevekst og en bedre cellefunksjon.

Hvordan ser man ut direkte etter behandling?

Rett etter behandling blir man lett rød, og i sjeldne tilfeller kan man bli litt hoven. Blåmerker kan forekomme, men det er også sjeldent. Selve rødheten avtar etter 1-3 dager, og man kan merke en lett hudforbedring allerede samme dag. Etter 4 uker ser man 100% effekt etter 1 behandling. Det anbefales å utføre 4-8 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom, dersom man ønsker mer varige resultater.

Hvem kan behandles med mesoterapi?

De aller fleste kan benytte seg av mesoterapi, men det anbefales ikke dersom du har en autoimmun sykdom eller går på immunterapeutiske behandlinger. Personer som har kjent allergi ovenfor hyaluronsyre bør også være varsomme. Sminke kan påføres direkte samme dag etter behandling.

Vurderinger

MrJhb82
MrJhb82
24. April, 2024
Jeg er en mann på 41 år, og jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon. Fikk god informasjon i forkant, og følte jeg ble godt veiledet gjennom hele prosessen fra første konsultasjon, på operasjonsdag, og til stingene ble tatt en uke etterpå. Jeg har ikke hatt noen komplikasjoner utenom det som er normalt, og anbefaler Klinikk A på det varmeste.
Patricia Lopez
Patricia Lopez
23. April, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelse både før og etter opersjonen Kirurg Ståle Buhagen fantastisk flink i det han driver med. Anbefales på det sterkeste 👍
Marianne Magdal
Marianne Magdal
26. Februar, 2024
Dr. Ståle Buhagen var veldig behagelig under konsultasjonene, lyttet var ærlig og tillitskapende. Jeg fikk god informasjon og er meget fornøyd med alt på Klinikk A.
Sara Maria Nystrand
Sara Maria Nystrand
16. Februar, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelsen. Veldig flott lokale, utrolig hyggelig ansatte. Jeg er super fornøyd både med konsultasjon før inngrepet, selve operasjonsdagen- da drømte jeg at jeg var på sydenreise og var strålende fornøyd når jeg våknet og hadde fått gjennomført bukoperasjon og flyttet litt fett til brystene. Jeg hadde lite smerter i etterkant- og var på topptur før to uker etter operasjon. Strålende fornøyd med resultatet. Kirurg Ståle Buhagen er veldig profesjonell, er veldig behagelig og lett å ta opp eventuelle vanskelige spørsmål man lurer på. Anbefales på det sterkeste!
Irene Flood Dalen
Irene Flood Dalen
13. Februar, 2024
Fikk utført brystforstørring med proteser hos Ståle Buhagen, en utrolig dyktig kirurg som ga meg ett fantastisk resultat og nøyaktig hva je hadde sett for meg! Nydelige lokaler, stødige og profesjonelle ansatte fra første stund og bra oppfølging gjorde dette til en god og trygg opplevelse... Anbefaler disse på det sterkeste!!
Randi Baakind
Randi Baakind
29. Januar, 2024
Kirurg Ståle Buhagen og teamet på Klinikk A kan varmt anbefales! Her blir du trygt og profesjonelt tatt i mot. Ståle er tok seg god tid under første konsultasjon slik at valget for hvilket inngrep som passet meg best ble greit å ta. På operasjonsdagen blir jeg igjen møtt av en trygg og hyggelig Ståle, samt de flinke anestesifolka! Fra oppvåkning og videre til jeg kunne reise hjem noen timer senere er det anestesisykepleier Johnny som sørger for alt man trenger, til og med en god latter☺️ Så igjen, varm anbefaling fra meg🤗 Mvh Randi
Nell Richards
Nell Richards
17. Januar, 2024
Amazing and gave full confidence from start to finish. Able to accommodate a surgery date last minute and the consultation gave all the information to go ahead. Results are perfect and follow up consultation went great.
Thomas Gruer Haakonsen
Thomas Gruer Haakonsen
2. Januar, 2024
Jeg var hos Ståle, og har gjort endringer på hele overkroppen. Igjennom hele prosessen har Ståle hjulpet meg og vært tilgjengelig. Jeg er veldig fornøyd og vil absolutt anbefale Klikk-A, fra jeg kom inn døra har alle jeg møtte der både tatt meg godt imot og tatt godt vare på meg. Hjelper også at jeg strålende fornøyd med resultatet
Klinikk A

Kontakt oss for en faglig og individuell tilpasset behandlingsplan

hjelp med åreknuter og behandlinger team klinikk a