Hjem | Kosmetisk | Hudforbedring | Mesoterapi

Mesoterapi

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som bidrar til økt vitalitet i huden. Behandlingen passer til alle hudtyper, og virker forebyggende og reparerende i huden.

Mesoterapi etterlater naturlige resultater da det hovedsakelig består av vitaminer, aminosyrer, hyaluronsyre og andre naturlige virkestoffer. Dette er ingredienser som bidrar til å gi huden næring, samtidig som det stimulerer til økt celleaktivitet.
Mesoterapi gir huden en sunn og frisk hudkvalitet, samtidig som det jobber reparerende og forebyggende.

Mesoterapi priser

  • Ansikt fra 1700,-
  • Hals fra 1700,-
  • Ansikt og hals fra 3200,-
Mesoterapi

Det finnes mange ulike typer mesoterapi som jobber med ulike formål i huden. Behandlingen kan bidra til å blant annet motvirke slapp hud, rynker, grov hudtekstur, ujevn hudtone, solskader og aknearr. Ønsker du å jobbe med dypere skader i huden anbefales det å kombinere mesoterapi med andre behandlinger som jobber dypere i vevet. Eksempler på dette er laser og dermapen.
De vanligste områdene som behandles er ansikt, hals, rundt øyne, bryst og hender, men man kan også utføre behandlingen på kropp dersom man ønsker dette.

Behandlingen utføres ved hjelp av en tynn nål som stikkes svært overfladisk ned i huden. Dette bidrar til at hudens egne kollagen produksjon øker, samtidig som virkestoffene injiseres direkte ned i huden. Dette gir cellene næring, og bidrar til økt cellevekst og en bedre cellefunksjon.

Rett etter behandling blir man lett rød, og i sjeldne tilfeller kan man bli litt hoven. Blåmerker kan forekomme, men det er også sjeldent. Selve rødheten avtar etter 1-3 dager, og man kan merke en lett hudforbedring allerede samme dag. Etter 4 uker ser man 100% effekt etter 1 behandling. Det anbefales å utføre 4-8 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom, dersom man ønsker mer varige resultater.

De aller fleste kan benytte seg av mesoterapi, men det anbefales ikke dersom du har en autoimmun sykdom eller går på immunterapeutiske behandlinger. Personer som har kjent allergi ovenfor hyaluronsyre bør også være varsomme. Sminke kan påføres direkte samme dag etter behandling.