Hjem | Kosmetisk | Lepper | Filler – injeksjonsbehandling

Filler i lepper - injeksjonsbehandling

Filler - injeksjonsbehandling

En filler kan bygge volum og fylde, og fine linjer og rynker kan glattes ut når korrekte metoder og kosmetiske produkter blir benyttet. I huden har vi fra naturens side et stoff som heter hyaluronsyre. Dette stoffet er med på å balansere hudens egen fuktighet, samtidig som det bidrar til å opprettholde hudens naturlige spenst og fylde. Fillere består hovedsakelig av hyaluronsyre. 

Med årene dannes ikke nye hudceller like raskt, huden blir tynnere samtidig som den holder dårligere på fuktigheten. Dette bidrar til at kollagen og elastinnivået synker, noe som gjør at huden blir slappere og får en dårligere struktur i form av fine linjer og rynker i huden.

Bedøvelse

Ingen eller bedøvelseskrem

Nedetid

0-1 dag

Tid på klinikken

Totalt 1/2 - 1 time

Kontroll

Ny behandling etter avtale

Filler

 • 0,5 ml 3200,-
 • 1 ml 4300,-
 • 2 ml 7500,-
 • 1 ml Skinbooster 3500,-
 • 2 ml Skinbooster 6500,-

Bestill time

Om du ønsker å bestille time, fyll ut skjemaet nedenfor. Skriv gjerne når du ønsker å ha time, så tar vi kontakt med deg og avtaler tidspunkt.

Innholdsfortegnelse

Hva er filler?

Filler består hovedsakelig av hyaluronsyre. Hyaluronsyre som benyttes til injeksjonsbehandling er nesten identisk med kroppens naturlig forekommende hyaluronsyre. Produktet binder seg til vann og bidrar til å fukte huden innenfra. Hyaluronsyre ivaretar også kollagen og elastinfibrene i huden, som bidrar til å gjenopprette hudens struktur og fylde. Fine linjer og rynker vil derfor glattes ut. Det finnes flere type fillere i ulike varianter. De mest kjente merkene på markedet per dags dato er Juvederm og Restylane. Dette er produkter av høy kvalitet, som også er FDA godkjent i USA (Food and Drug Administration). Dette innebærer at produktene har blitt grundig testet i forskningsstudier som dokumenterer at produktene fungerer slik som de skal, og ikke minst at produktene er trygge å bruke. Per dags dato så er det kun 3 varemerker innen fillerbehandling som er FDA godkjent, Restylane, Juvederm og Teosyal.

Hva er forskjellen på Restylane og Juvederm?

Både Restylane og Juvederm er hyaluronssyrefillere som gjenoppretter hudens volum og struktur. Begge merkene er ikke-animalske produkter, som vil si at de er trygge å injisere i huden og at det sjeldent oppstår allergiske reaksjoner. Både Juvederm og Restylane inneholder lidokain (lokalbedøvelse), som er med på å bedøve området underveis i behandlingen. Det som skiller Juvederm og Restylane er i hovedsak molekyloppbyggingen av produktene og konsistensen på geleen.
Effekt og varighet etter behandling er omtrent det samme og avhenger av området som blir behandlet og hvilket produkt som er tatt i bruk.

Hva oppnår man ved bruk av filler?

Både Juvederm og Restylane kommer i ulike varianter som er tilpasset ulike behandlingsområder og hvilken behandlingseffekt man ønsker. Tradisjonelle fillere kan bygge volum og fylde, eller jevne ut fine linjer eller rynker i huden. Det finnes også skinboosterbehandling. Dette er en mer tyntflytende filler som tilfører huden fukt, samtidig som det jevner ut arr og andre ujevnheter i huden. Huden får også en bedre spenst og struktur over tid.

Områder som kan behandles i ansiktet med filler

 • Volumtap i kinn / kinnben
 • Innsunket tinning
 • Søkk under øynene / mørke ringer
 • Sure munnviker
 • Leppeforstørrelse
 • Jevner ut rynker og linjer i huden
 • Nesekorrigering
 • Gjenopprette fuktigheten i huden
 • Redusere aknearr
 • Gi skarpere, mer markert kjevelinje
 • Fremheve hake

Hensikten med fillerbehandling er ikke å endre på den du er, men å fremheve de trekkene som får deg til å føle deg som en bedre utgave av deg selv. Resultatet etter fillerbehandling kommer rett etter behandling og varer ca. 6-18 måneder. Dersom resultatet ikke er tilfredsstillende, kan filleren fjernes med et motstoff som heter Hyalase. Hyalasen injiseres direkte inn i området der filleren ligger i huden, og bryter ned fillerpartiklene umiddelbart.

Hvordan foregår en behandling?

Dersom du ønsker behandling med filler vil det være nødvendig med en konsultasjon hos vår erfarne kosmetiske sykepleier først. Der kan dere sammen lage en plan tilpasset deg basert på dine ønsker, forventninger og behov. Er det ønskelig med behandling samme dag er det satt av tid til det i konsultasjonstimen.

Det er vanlig å bli noe rød og hoven rett etter behandling, og enkelte kan også få små blåmerker som forsvinner etter noen dager. Unngå trening og sauna samme dag.

Vurderinger

MrJhb82
MrJhb82
24. April, 2024
Jeg er en mann på 41 år, og jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon. Fikk god informasjon i forkant, og følte jeg ble godt veiledet gjennom hele prosessen fra første konsultasjon, på operasjonsdag, og til stingene ble tatt en uke etterpå. Jeg har ikke hatt noen komplikasjoner utenom det som er normalt, og anbefaler Klinikk A på det varmeste.
Patricia Lopez
Patricia Lopez
23. April, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelse både før og etter opersjonen Kirurg Ståle Buhagen fantastisk flink i det han driver med. Anbefales på det sterkeste 👍
Marianne Magdal
Marianne Magdal
26. Februar, 2024
Dr. Ståle Buhagen var veldig behagelig under konsultasjonene, lyttet var ærlig og tillitskapende. Jeg fikk god informasjon og er meget fornøyd med alt på Klinikk A.
Sara Maria Nystrand
Sara Maria Nystrand
16. Februar, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelsen. Veldig flott lokale, utrolig hyggelig ansatte. Jeg er super fornøyd både med konsultasjon før inngrepet, selve operasjonsdagen- da drømte jeg at jeg var på sydenreise og var strålende fornøyd når jeg våknet og hadde fått gjennomført bukoperasjon og flyttet litt fett til brystene. Jeg hadde lite smerter i etterkant- og var på topptur før to uker etter operasjon. Strålende fornøyd med resultatet. Kirurg Ståle Buhagen er veldig profesjonell, er veldig behagelig og lett å ta opp eventuelle vanskelige spørsmål man lurer på. Anbefales på det sterkeste!
Irene Flood Dalen
Irene Flood Dalen
13. Februar, 2024
Fikk utført brystforstørring med proteser hos Ståle Buhagen, en utrolig dyktig kirurg som ga meg ett fantastisk resultat og nøyaktig hva je hadde sett for meg! Nydelige lokaler, stødige og profesjonelle ansatte fra første stund og bra oppfølging gjorde dette til en god og trygg opplevelse... Anbefaler disse på det sterkeste!!
Randi Baakind
Randi Baakind
29. Januar, 2024
Kirurg Ståle Buhagen og teamet på Klinikk A kan varmt anbefales! Her blir du trygt og profesjonelt tatt i mot. Ståle er tok seg god tid under første konsultasjon slik at valget for hvilket inngrep som passet meg best ble greit å ta. På operasjonsdagen blir jeg igjen møtt av en trygg og hyggelig Ståle, samt de flinke anestesifolka! Fra oppvåkning og videre til jeg kunne reise hjem noen timer senere er det anestesisykepleier Johnny som sørger for alt man trenger, til og med en god latter☺️ Så igjen, varm anbefaling fra meg🤗 Mvh Randi
Nell Richards
Nell Richards
17. Januar, 2024
Amazing and gave full confidence from start to finish. Able to accommodate a surgery date last minute and the consultation gave all the information to go ahead. Results are perfect and follow up consultation went great.
Thomas Gruer Haakonsen
Thomas Gruer Haakonsen
2. Januar, 2024
Jeg var hos Ståle, og har gjort endringer på hele overkroppen. Igjennom hele prosessen har Ståle hjulpet meg og vært tilgjengelig. Jeg er veldig fornøyd og vil absolutt anbefale Klikk-A, fra jeg kom inn døra har alle jeg møtte der både tatt meg godt imot og tatt godt vare på meg. Hjelper også at jeg strålende fornøyd med resultatet
Klinikk A

Kontakt oss for en faglig og individuell tilpasset behandlingsplan

hjelp med åreknuter og behandlinger team klinikk a