Dermapen

Dermapen er en medisinsk behandling som penetrerer huden ved hjelp av et elektrisk nålehode. Behandlingen er med på å stimulere de ulike lagene i huden, som igjen bidrar til en mer aktiv cellefornyelse.

Huden får en bedre vitalitet og hudstruktur, samtidig som det etterlater en jevn og fin glød.
Selve apparatet er elektrisk og består av et sterilt nålehode. Når nålene penetrerer huden i høy hastighet, danner dette millioner av kanaler i huden. Disse kanalene er med på å frakte opptil 80% av de aktuelle næringsstoffene som påføres huden under behandling. Dette bidrar til en bedre vitalitet i huden, samtidig som det stimulerer til cellereparasjon og ny cellevekst. Kollagenproduksjonen i huden øker, som på sikt vil være med på å jevne ut fine linjer og rynker som har oppstått i huden over tid. Behandlingen er også forebyggende på nydannelse av skader i huden.

ansiktsloft

Dermapen priser

 • Ansikt 3000,-
 • Ansikt og hals 3500,-
 • Ansikt, hals og bryst 4500,-

Ofte stilte spørsmål

Behandlingen kan utføres i ansikt, på hals, bryst, og på hender. Den kan også benyttes over store deler av kroppen, for de som ønsker å jobbe med arr og hudstruktur.

 • Gusten og grå hud
 • Slapp hud og rynker
 • Fuktighetstap og fine linjer
 • Grov hudtekstur og synlige porer
 • Solskader og pigmentflekker
 • Arr og andre skader i huden
 • Generell rødhet og rosacea
 • Akne og urenheter
 • Forebygger nydannelse av skader i huden

Behandlingen foregår ved at man først renser og vasker huden grundig, slik at huden er steril før behandlingen starter.
Deretter kartlegger vi hvilke produkter vi ønsker å sluse ned i huden, ut ifra hudens tilstand og pasienten sine egne ønsker når det gjelder resultat, nedetid og indikasjon. Noen ønsker å jobbe mer forebyggende, mens andre har spesifikke problemområder som for eksempel arr og pigmentflekker i huden. Noen ønsker å jobbe dypere i huden, mens andre ønsker å jobbe mer overfladisk. Dette varierer fra person til person. Jo dypere man jobber, jo raskere ser man resultater. Dersom man ønsker å jobbe dypere i huden må man belage seg på noe mer nedetid etter behandling.

Selve behandlingen varer mellom 20-40 minutter avhengig av hva man ønsker å jobbe med. Ofte så benytter vi oss av Dermapen i kombinasjon med andre behandlinger, for å forsterke resultatet. Dette kan være behandlinger som kjemisk peeling som bidrar til en økt cellefornyelse, eller mesoterapi som gir huden vitalitet og næring.

Behandlingen er ikke helt smertefri, men det er helt overkommelig. Jo dypere i huden man jobber, jo mer vil man kjenne at apparatet jobber i huden. Dersom man ønsker kan man få bedøvelseskrem i forveien, men dette er ikke anbefalt da det kan være med på å påvirke sluttresultatet.

Det er anbefalt å ta 4-6 behandlinger med ca 8-6 ukers mellomrom i starten av behandlingsforløpet. Deretter holder det med 2-4 vedlikeholdsbehandlinger i året avhengig av egne ønsker, genetikk og livsstil. Allerede etter første behandling vil du merke en forbedring i hudens vitalitet, barrierefunksjon og jevnhet. Over tid vil du også se synlige resultater på fine linjer og spenst i huden. Dette ser du oftest etter 3-6 behandlinger.

Dermapen bidrar til å aktivisere hudens egne celler, slik at huden fortsetter å reparere seg selv hele 6-12 måneder etter hver behandling. Dette er også forebyggende når det kommer til forebygging av nye skader som påføres huden over tid.

Rett etter behandling er huden rød, og kan oppleves noe solbrent. Rødheten demper seg raskt og allerede samme dag vil du se at det er betydelig mye mindre rødt allerede etter noen timer. Dette kommer av at huden reparerer seg selv, og demper derfor rødheten raskt for å unngå inflammasjon. Sminke kan du legge på allerede samme dag, og du kan helt fint dra direkte tilbake på jobb etter behandling, dersom dette er ønskelig.