Dermapen

ansiktsloft

Dermapen er en medisinsk behandling som penetrerer huden ved hjelp av et elektrisk nålehode. Behandlingen er med på å stimulere de ulike lagene i huden, som igjen bidrar til en mer aktiv cellefornyelse.

Huden får en bedre vitalitet og hudstruktur, samtidig som det etterlater en jevn og fin glød.
Selve apparatet er elektrisk og består av et sterilt nålehode. Når nålene penetrerer huden i høy hastighet, danner dette millioner av kanaler i huden. Disse kanalene er med på å frakte opptil 80% av de aktuelle næringsstoffene som påføres huden under behandling. Dette bidrar til en bedre vitalitet i huden, samtidig som det stimulerer til cellereparasjon og ny cellevekst. Kollagenproduksjonen i huden øker, som på sikt vil være med på å jevne ut fine linjer og rynker som har oppstått i huden over tid. Behandlingen er også forebyggende på nydannelse av skader i huden.

Bedøvelse

Ingen eller bedøvelseskrem

Nedetid

0-1 dag

Tid på klinikken

Totalt 1/2 - 1 time

Kontroll

Ny behandling etter avtale

Dermapen priser

 • Ansikt 3000,-
 • Ansikt og hals 3500,-
 • Ansikt, hals og bryst 4500,-

Bestill konsultasjon

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Skriv gjerne litt om hva du ønsker. 

Innholdsfortegnelse

Ofte stilte spørsmål

Hvilke områder kan behandles med Dermapen?

Behandlingen kan utføres i ansikt, på hals, bryst, og på hender. Den kan også benyttes over store deler av kroppen, for de som ønsker å jobbe med arr og hudstruktur.

På hvilke områder har Dermapen god effekt?

 1. Gusten og grå hud
 2. Slapp hud og rynker
 3. Fuktighetstap og fine linjer
 4. Grov hudtekstur og synlige porer
 5. Solskader og pigmentflekker
 6. Arr og andre skader i huden
 7. Generell rødhet og rosacea
 8. Akne og urenheter
 9. Forebygger nydannelse av skader i huden

Hvordan foregår en behandling med Dermapen?

Behandlingen foregår ved at man først renser og vasker huden grundig, slik at huden er steril før behandlingen starter.
Deretter kartlegger vi hvilke produkter vi ønsker å sluse ned i huden, ut ifra hudens tilstand og pasienten sine egne ønsker når det gjelder resultat, nedetid og indikasjon. Noen ønsker å jobbe mer forebyggende, mens andre har spesifikke problemområder som for eksempel arr og pigmentflekker i huden. Noen ønsker å jobbe dypere i huden, mens andre ønsker å jobbe mer overfladisk. Dette varierer fra person til person. Jo dypere man jobber, jo raskere ser man resultater. Dersom man ønsker å jobbe dypere i huden må man belage seg på noe mer nedetid etter behandling.

Hvor lenge varer en slik behandling?

Selve behandlingen varer mellom 20-40 minutter avhengig av hva man ønsker å jobbe med. Ofte så benytter vi oss av Dermapen i kombinasjon med andre behandlinger, for å forsterke resultatet. Dette kan være behandlinger som kjemisk peeling som bidrar til en økt cellefornyelse, eller mesoterapi som gir huden vitalitet og næring.

Behandlingen er ikke helt smertefri, men det er helt overkommelig. Jo dypere i huden man jobber, jo mer vil man kjenne at apparatet jobber i huden. Dersom man ønsker kan man få bedøvelseskrem i forveien, men dette er ikke anbefalt da det kan være med på å påvirke sluttresultatet.

Hvor mange behandlinger trenger man med Dermapen?

Det er anbefalt å ta 4-6 behandlinger med ca 6-8 ukers mellomrom i starten av behandlingsforløpet. Deretter holder det med 2-4 vedlikeholdsbehandlinger i året avhengig av egne ønsker, genetikk og livsstil. Allerede etter første behandling vil du merke en forbedring i hudens vitalitet, barrierefunksjon og jevnhet. Over tid vil du også se synlige resultater på fine linjer og spenst i huden. Dette ser du oftest etter 3-6 behandlinger.

Dermapen bidrar til å aktivisere hudens egne celler, slik at huden fortsetter å reparere seg selv hele 6-12 måneder etter hver behandling. Dette er også forebyggende når det kommer til forebygging av nye skader som påføres huden over tid.

Rett etter behandling er huden rød, og kan oppleves noe solbrent. Rødheten demper seg raskt og allerede samme dag vil du se at det er betydelig mye mindre rødt allerede etter noen timer. Dette kommer av at huden reparerer seg selv, og demper derfor rødheten raskt for å unngå inflammasjon. Sminke kan du legge på allerede samme dag, og du kan helt fint dra direkte tilbake på jobb etter behandling, dersom dette er ønskelig.

Vurderinger

MrJhb82
MrJhb82
24. April, 2024
Jeg er en mann på 41 år, og jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon. Fikk god informasjon i forkant, og følte jeg ble godt veiledet gjennom hele prosessen fra første konsultasjon, på operasjonsdag, og til stingene ble tatt en uke etterpå. Jeg har ikke hatt noen komplikasjoner utenom det som er normalt, og anbefaler Klinikk A på det varmeste.
Patricia Lopez
Patricia Lopez
23. April, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelse både før og etter opersjonen Kirurg Ståle Buhagen fantastisk flink i det han driver med. Anbefales på det sterkeste 👍
Marianne Magdal
Marianne Magdal
26. Februar, 2024
Dr. Ståle Buhagen var veldig behagelig under konsultasjonene, lyttet var ærlig og tillitskapende. Jeg fikk god informasjon og er meget fornøyd med alt på Klinikk A.
Sara Maria Nystrand
Sara Maria Nystrand
16. Februar, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelsen. Veldig flott lokale, utrolig hyggelig ansatte. Jeg er super fornøyd både med konsultasjon før inngrepet, selve operasjonsdagen- da drømte jeg at jeg var på sydenreise og var strålende fornøyd når jeg våknet og hadde fått gjennomført bukoperasjon og flyttet litt fett til brystene. Jeg hadde lite smerter i etterkant- og var på topptur før to uker etter operasjon. Strålende fornøyd med resultatet. Kirurg Ståle Buhagen er veldig profesjonell, er veldig behagelig og lett å ta opp eventuelle vanskelige spørsmål man lurer på. Anbefales på det sterkeste!
Irene Flood Dalen
Irene Flood Dalen
13. Februar, 2024
Fikk utført brystforstørring med proteser hos Ståle Buhagen, en utrolig dyktig kirurg som ga meg ett fantastisk resultat og nøyaktig hva je hadde sett for meg! Nydelige lokaler, stødige og profesjonelle ansatte fra første stund og bra oppfølging gjorde dette til en god og trygg opplevelse... Anbefaler disse på det sterkeste!!
Randi Baakind
Randi Baakind
29. Januar, 2024
Kirurg Ståle Buhagen og teamet på Klinikk A kan varmt anbefales! Her blir du trygt og profesjonelt tatt i mot. Ståle er tok seg god tid under første konsultasjon slik at valget for hvilket inngrep som passet meg best ble greit å ta. På operasjonsdagen blir jeg igjen møtt av en trygg og hyggelig Ståle, samt de flinke anestesifolka! Fra oppvåkning og videre til jeg kunne reise hjem noen timer senere er det anestesisykepleier Johnny som sørger for alt man trenger, til og med en god latter☺️ Så igjen, varm anbefaling fra meg🤗 Mvh Randi
Nell Richards
Nell Richards
17. Januar, 2024
Amazing and gave full confidence from start to finish. Able to accommodate a surgery date last minute and the consultation gave all the information to go ahead. Results are perfect and follow up consultation went great.
Thomas Gruer Haakonsen
Thomas Gruer Haakonsen
2. Januar, 2024
Jeg var hos Ståle, og har gjort endringer på hele overkroppen. Igjennom hele prosessen har Ståle hjulpet meg og vært tilgjengelig. Jeg er veldig fornøyd og vil absolutt anbefale Klikk-A, fra jeg kom inn døra har alle jeg møtte der både tatt meg godt imot og tatt godt vare på meg. Hjelper også at jeg strålende fornøyd med resultatet
Klinikk A

Kontakt oss for en faglig og individuell tilpasset behandlingsplan

hjelp med åreknuter og behandlinger team klinikk a