Brystløft

Ved stor vektreduksjon eller etter svangerskap og amming, eller etter hvert som du blir eldre, kan brystene utvikle heng. Dette kan korrigeres kirurgisk ved hjelp av brystløft.

Ved et brystløft fjerner kirurgen overflødig hud og løfter brystet opp til ønsket nivå. I flere tilfeller vil selve brystvorten også flyttes, slik at plasseringen blir harmonisk. Vi anbefaler at kvinner er ferdig med amming før det eventuelt gjøres denne typen inngrep, da svangerskap og amming kan påvirke resultatet og medføre behov for en ny operasjon.

Operasjonen gjøres med et såkalt T-snitt på undersiden av brystet, og vil i alle tilfeller etterlate et arr. Våre plastikkirurger er svært dyktige, og vil etterlate arret så pent som mulig, og det vil med tiden blekne og bli mindre synlig. Det vil ikke synes når du har på deg en utringet kjole eller bluse.

Etter operasjonen er det viktig at du tar det helt med ro, og anstrenger deg minst mulig den første uken. Du skal ikke løfte armene ut fra kroppen eller høyere enn skulderhøyde. Etter første uken kan du gradvis øke hverdagsaktiviteten etter første uke, som for eksempel gå turer og gjøre litt husarbeid, men hard fysisk trening er det viktig at du venter med til det har gått 6 uker. Du vil få all informasjonen du trenger under konsultasjonen med en av våre kirurger.

Bedøvelse

Narkose

Nedetid

7 - 14 dager

Tid på klinikken

Totalt 4 - 5 timer

Kontroll

Etter 7 - 14 dager og 3–6 måneder

Brystkirurgi

Brystkirurgi

  • Brystløft (fra) Kr. 54.000,-
  • Brystreduksjon (fra) Kr. 58.000,-
  • Brystreduksjon menn (gynekomasti) Kr. 34.000,-
  • - Tillegg for fettsuging Kr. 10.000,-
  • Proteseskift (fra) Kr. 55.000,-
  • Fjerne brystproteser (fra) Kr. 26.900,-