Hjem | Plastikkirurgi

Plastikkirurgi i Oslo

Våre plastikkirurger har lang erfaring innen alle områder i plastisk kirurgi. Klinikk A er det trygge valget for deg. Vårt erfarne team består av noen av Norges fremste spesialister innen plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Vi utfører alle prosedyrer med høy internasjonal standard og baserer oss på anerkjente vitenskapelige metoder.

På denne siden kan du lese om våre fagområder, se hva våre kunder mener og lese mer om prosessen. Kontakt oss gjerne med spørsmål. 

Våre fagområder

Klikk på ønsket område nedenfor om du vil lese mer, eller klikk her for å bestille konsultasjon

Fornøyde kunder

Madeleine
Madeleine
20. September, 2023
Jeg må si tusen takk for en fantastisk opplevelse og for en ubeskrivelig god jobb som er gjort for meg i forbindelse med et brystløft. Etter noen år med brystproteser og tyngdekraftens nedadgående spor, har jeg nå fått løftet og flyttet litt -og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det er fortsatt kun 3 uker siden operasjonen, men alt er som det skal være. Jeg har blitt tett fulgt opp og har følt meg helt trygg hele veien, samt at ønskene og forventningene mine har blitt lyttet til og gjennomgått nøye. Super fornøyd med hele prosessen og anbefaler både Ståle og Frode 100%. Hilsen Madeleine
Mahlmeister
Mahlmeister
16. September, 2023
Jeg er kjempefornøyd med resultat av både mage-og lår plastikk. Det er nå ca 15 dager siden jeg ble operert. Er overrasket over hvor raskt jeg kom meg etter operasjon. Dr. Ståle Buhagen er kjempeflink, profesjonell og god til å forklare prosedyrer o.l. Er i det hele tatt kjempe imponert og følte meg godt ivaretatt av hele teamet på A klinikken. Ros til Nina i resepsjonen, operasjonssykepleier, anestesilege og sykepleier ( som er gift med finnmarksdame) som fikk meg til å smile og tenke på gode ting på oppvåkninga etter operasjon! Om du lurer på om du skal opereres kan jeg absolutt anbefale A klinikken på det varmeste.
Odin Thorsen
Odin Thorsen
13. September, 2023
Klinikk A gjør alt med gjennomgående høy kvalitet. Det er kanskje de som mener at det ikke spiller noen rolle hvor fin nettside man har, eller om lokalene ser ålreit ut eller ikke, så lenge kirurgen vet hva de driver med så er alt annet uvesentlig. Men når jeg skal risikere å gå under kniven og må leve med konsekvensene resten av livet, så syntes jeg personlig at det er en stor lettelse når hvert steg av veien har vært hyggelig og grundig gjennomført. Jeg ble godt informert om alt av risiko og prosedyrer, min kirurg Ståle Buhagen forklarte alt med evig tålmodighet og ga inntrykk av en person som virkelig har en dyp lidenskap for yrket sitt. Selve operasjonen gikk helt knirkefritt og etter 6 måneder er det vanskelig å se spor av at noe har blitt gjordt.
Emilie Lyngaas
Emilie Lyngaas
6. September, 2023
Tusen takk til Klinikk A og ikke minst kirurgen min Ståle Buhagen for å gjøre en helt fantastisk jobb. Jeg er så ubeskrivelig fornøyd med både deres behandling, hvordan dere lyttet til mine ønsker, deres imøtekommenhet og resultatet på min brystforstørrelse. Jeg har tenkt på denne operasjonen i 10 år og kunne ikke bedt om et bedre sted for gjennomføring. På selve operasjonsdagen var jeg veldig spent og nervøs, men alle dere i teamet gjorde dette til en meget god opplevelse for meg. Jeg ble så godt ivaretatt og godt informert hele veien. Postoperativt var også sykepleiere tilstede og passet på hele tiden. Ståle kom også inn til meg og ringte meg dagen etter for å høre hvordan det har gått. Åpenheten for å ringe når som helst hvis jeg skulle lure på noe, betrygget meg veldig. Jeg anbefaler virkelig alle som vurderer å gjennomgå en brystoperasjon å gå til Ståle Buhagen, han er meget profesjonell og en som hører på hva du sier/tar seg god tid. Ikke minst utfører han et svært godt arbeid! Tusen takk igjen!
Sara A
Sara A
30. August, 2023
Anbefaler Klinikk A. Følte meg trygg, tatt vare på og fikk det resultatet jeg ønsket hos Ståle Buhagen.
Anita Pedersen
Anita Pedersen
18. August, 2023
Ble operert i går for buffalo Hump ( på godt norsk … fettområde i nakken ) ble fettsugd i området ) kom til Klinikk – A på Ryen Enebakkveien 150. Ble tatt godt i mot i resepsjonen av Nina. Så kom en annen søt dame som jeg tror heter Sonja… hun viste meg til operasjonsstuen. Forklarte veldig godt hva som skulle skje. Satt veneflon og fikk ekstra surstoff… og så var jeg borte, og sov godt . Hvor Ståle , den fantastiske flinke og hyggelige legen , utførte operasjonen Våknet opp 1 time etterpå i en god seng/pute og dyne, og ble passet på av Johnny som gav meg litt mat, drikke og hjalp meg på med klære etterpå. 20 min senere var jeg ute av klinikken og på vei hjem igjen . Asså… DEN klinikken kan anbefales på DET STERKESTE !!! Her er man i trygge hender, føler seg sett og hørt, og blir veeeeeeldig godt tatt vare på 😃❤️👌
Anne Lise Styve
Anne Lise Styve
27. Juni, 2023
Jeg fikk god informasjon fra første besøk. Resultatet av faclift og halsløft ble bedre enn forventet. Dyktige kirurger. Ble godt ivaretatt både før og etter operasjonen.
Linn Femundshytten Berndtsson
Linn Femundshytten Berndtsson
7. Juni, 2023
Profesjonell og trygg behandling! Godt ivaretatt hele veien
Julie Bjølseth
Julie Bjølseth
8. Mai, 2023
Jeg hadde brystforstørrelse med protese og er super fornøyd med både resultat, og hele opplevelsen rundt konsultasjon, operasjon og kontroll. De tok seg god tid til å høre på meg og mine ønsker. De var også veldig nøye med måling og tegning før operasjon og jeg er alt i alt veldig fornøyd!

Typer av Plastisk Kirurgi

Plastikkirurgi kan deles inn i to hovedtyper: rekonstruktiv kirurgi og kosmetisk kirurgi. Begge typene har forskjellige formål og teknikker.

Kosmetisk Kirurgi

Kosmetisk kirurgi har som mål å forbedre utseendet til en person. Dette kan være for å korrigere en medfødt anomali, for å forbedre selvbildet eller for å oppnå en mer ungdommelig utseende.

Eksempler på kosmetisk kirurgi inkluderer brystforstørrelse, fettsuging, ansiktsløftning, neseoperasjon og øyelokksoperasjon.

Det er viktig å merke seg at kosmetisk kirurgi ikke er en erstatning for sunne livsstilsvalg. Det er også viktig å velge en kvalifisert og erfaren kirurg for å minimere risikoen for komplikasjoner.

Plastisk kirurgi kan være en effektiv måte å forbedre både funksjon og utseende på. Uansett hvilken type kirurgi som velges, er det viktig å gjøre grundig forskning og velge en kvalifisert og erfaren kirurg for å oppnå best mulig resultat.

Rekonstruktiv Kirurgi

Rekonstruktiv kirurgi har som mål å gjenopprette funksjon og utseende til en skadet eller deformert del av kroppen. Dette kan være etter en ulykke, en medisinsk tilstand eller en medfødt anomali.

Eksempler på rekonstruktiv kirurgi inkluderer brystrekonstruksjon etter brystkreft, rekonstruksjon av ansiktet etter en alvorlig skade, og rekonstruksjon av nese eller ører etter en ulykke.

Prosessen hos Klinikk A

Prosessen med plastikkirurgi inkluderer tre hovedtrinn: Konsultasjon, Operasjon og Rehabilitering. Vårt team vil være med deg hele veien fra første kontakt. 

1. Konsultasjon

Før en person kan gjennomgå plastisk kirurgi, må de først gjennomgå en konsultasjon med en plastikkirurg. Under konsultasjonen vil kirurgen evaluere personens medisinske historie, fysiske tilstand og ønsker for inngrepet.

Kirurgen vil også diskutere de ulike alternativene som er tilgjengelig, og hva som kan forventes både under og etter operasjonen. Dette inkluderer også kostnader og eventuelle risikoer og komplikasjoner som kan oppstå.

2. Operasjon

Operasjonen i seg selv vil variere avhengig av hvilket inngrep som skal utføres. Kirurgen vil sørge for at  pasienten får generell bedøvelse, altså narkose, eller lokalbedøvelse, avhengig av hva som er best egnet for inngrepet.

Under operasjonen vil kirurgen gjøre nødvendige kutt og justeringer for å oppnå ønsket resultat. De vil også overvåke personens vitale tegn og sørge for at din trygghet er ivaretatt  gjennom hele prosedyren.

3. Rehabilitering

Etter operasjonen vil du trenge tid til å komme deg  og restituere deg . Kirurgen vil gi deg instruksjoner om hvordan de skal ta vare på sårene og eventuelle bandasjer.

Du  vil også trenge å ta smertestillende medisiner og unngå fysisk anstrengelse i en viss periode. Kirurgen vil også planlegge oppfølgingsavtaler for å sikre at du er på vei til å komme deg og at alt går som planlagt.

Plastisk kirurgi kan være en effektiv måte å forbedre utseendet eller funksjonen til en persons kropp. Men det er viktig å huske at det er en kirurgisk prosedyre, og det er alltid en viss risiko forbundet med det. Det er derfor viktig å velge en erfaren og kvalifisert plastisk kirurg og å følge alle instruksjoner for å minimere risikoen for komplikasjoner.

Våre kirurger

dr Frode Amland erfaren kirurg liposkulptur fettsuging
Frode Amland

Dr. Frode Amland

Dr. Frode Amland er blant landets mest erfarne og dyktigste kirurger innen liposkulptur / fettsuging – og har blant annet veiledet en doktorgrad innen feltet.

Dr. Ståle Buhagen. Spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Bred erfaring. Lidenskapelig opptatt av detaljer, slik at resultatet skal bli best mulig hver gang.
Ståle Buhagen

Dr. Ståle Buhagen

Overlege dr. Ståle Buhagen er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han har jobbet med kirurgi siden 2004, både offentlig og privat.

Historien til plastikkirurgi

Plastisk kirurgi har en lang historie som strekker seg tilbake til antikken. I oldtidens India og Egypt ble det utført rekonstruktiv kirurgi på nesen og ørene til personer som hadde mistet dem i ulykker eller i krig.

I middelalderen var det vanlig å utføre rekonstruktiv kirurgi på personer som hadde blitt lemlestet eller skadet i kriger. Kirurgene brukte teknikker som hudtransplantasjon og vevsutvidelse for å reparere skadene.

På 1800-tallet ble det utført de første kosmetiske operasjonene, som ansiktsløft og brystreduksjon. I  midten av det 20. århundre ble silikon brystimplantater utviklet, og dette førte til en økning i populariteten til brystforstørrelse.

I dag er plastisk kirurgi en etablert medisinsk spesialitet som omfatter både rekonstruktiv og kosmetisk kirurgi. Rekonstruktiv plastikkirurgi utføres for å reparere skader etter ulykker, brannskader, og medfødte misdannelser. Kosmetisk kirurgi utføres for å forbedre utseendet, og inkluderer prosedyrer som brystforstørrelse, fettsuging, og neseoperasjoner.

Plastisk kirurgi har utviklet seg mye siden antikken, og det er stadig nye teknikker og prosedyrer som blir utviklet. Det er viktig å huske på at plastisk kirurgi er en medisinsk prosedyre, og at det alltid er en risiko involvert. Det er derfor viktig å velge en erfaren og kvalifisert plastikkirurg hvis man vurderer å gjennomgå en operasjon.

Kontaktinformasjon

Klinikk A
Enebakkveien 150
0680 OSLO

Telefon: 22 38 20 20

E-post: post@klinikk-a.no

Åpningstider
08:00 – 16:00 tirs – fre
08:00 – 19:00 man
Lørdag etter avtale

Timebestilling, spørsmål eller tilbakemeldinger kan gjøres via kontaktskjema, telefon eller mail.

Gratis parkering rett utenfor klinikken.

Du finner Klinikk A på SoMe – følg oss gjerne.

Bestill konsultasjon

Fyll ut skjemaet, om du har spørsmål eller ønsker konsultasjon, så tar vi kontakt med deg. Du kan også velge å ringe eller sende epost. 

Plastisk kirurgi FAQ

Klinikk A er en privat plastikkirurgisk klinikk som tilbyr topp utstyrte lokaler for all plastikkirurgi og medisinsk hudbehandling. Dersom du lurer på om plastikkirurgi kan være aktuelt for deg, bestill time til en uforpliktende konsultasjon hos en av våre plastikkirurger. Bestill time her.

Det viktigste når du skal velge plastikkirurg er at du som pasient finner en plastikkirurg du har tillit til.

Det er viktig at dine behov, ønsker og forventninger blir forstått, slik at det er en gjensidig forståelse for disse tingene mellom deg og din kirurg. Under en konsultasjon før operasjon er det viktig at du får svar på alle spørsmål du lurer på. Det kan være lurt å høre hvor mye erfaring kirurgen har med den aktuelle behandlingen, og om det finnes annen eller supplerende behandling som kan være aktuelt i ditt tilfelle.

Det kan også være greit å lese eventuelle tilbakemeldinger på klinikken og kirurgen på tilbakemeldingene på Google eller på legelisten.no

De vanligste plastiske operasjonene er brystoperasjoner, fettsuging, ansiktsløft, øyelokksplastikk, bukplastikk og korreksjon av løs hud med armplastikk og lårplastikk. 

Alle operasjoner medfører risiko for komplikasjoner. Dette gjelder alt fra å sette inn øredobber, fjerne en føflekk eller større operasjoner. De vanligste komplikasjonene i forbindelse med operasjoner er blødning og infeksjon. Alle seriøse plastikkirurgiske klinikker tar pasientsikkerhet på største alvor og har gode rutiner for å minimere risikoen for komplikasjoner. De viktigste faktorene for å minimere risikoen for komplikasjoner er at kirurgen har mye erfaring, at klinikken har gode rutiner og at pasientene følger kirurgens anbefalinger etter operasjon.