Hjem | Plastikkirurgi

Plastikkirurgi i Oslo

Våre plastikkirurger har lang erfaring innen alle områder i plastisk kirurgi. Klinikk A er det trygge valget for deg. Vårt erfarne team består av noen av Norges fremste spesialister innen plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Vi utfører alle prosedyrer med høy internasjonal standard og baserer oss på anerkjente vitenskapelige metoder.

På denne siden kan du lese om våre fagområder, se hva våre kunder mener og lese mer om prosessen. Kontakt oss gjerne med spørsmål. 

Våre fagområder

Klikk på ønsket område nedenfor om du vil lese mer, eller klikk her for å bestille konsultasjon

Fornøyde kunder

MrJhb82
MrJhb82
24. April, 2024
Jeg er en mann på 41 år, og jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon. Fikk god informasjon i forkant, og følte jeg ble godt veiledet gjennom hele prosessen fra første konsultasjon, på operasjonsdag, og til stingene ble tatt en uke etterpå. Jeg har ikke hatt noen komplikasjoner utenom det som er normalt, og anbefaler Klinikk A på det varmeste.
Patricia Lopez
Patricia Lopez
23. April, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelse både før og etter opersjonen Kirurg Ståle Buhagen fantastisk flink i det han driver med. Anbefales på det sterkeste 👍
Marianne Magdal
Marianne Magdal
26. Februar, 2024
Dr. Ståle Buhagen var veldig behagelig under konsultasjonene, lyttet var ærlig og tillitskapende. Jeg fikk god informasjon og er meget fornøyd med alt på Klinikk A.
Sara Maria Nystrand
Sara Maria Nystrand
16. Februar, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelsen. Veldig flott lokale, utrolig hyggelig ansatte. Jeg er super fornøyd både med konsultasjon før inngrepet, selve operasjonsdagen- da drømte jeg at jeg var på sydenreise og var strålende fornøyd når jeg våknet og hadde fått gjennomført bukoperasjon og flyttet litt fett til brystene. Jeg hadde lite smerter i etterkant- og var på topptur før to uker etter operasjon. Strålende fornøyd med resultatet. Kirurg Ståle Buhagen er veldig profesjonell, er veldig behagelig og lett å ta opp eventuelle vanskelige spørsmål man lurer på. Anbefales på det sterkeste!
Irene Flood Dalen
Irene Flood Dalen
13. Februar, 2024
Fikk utført brystforstørring med proteser hos Ståle Buhagen, en utrolig dyktig kirurg som ga meg ett fantastisk resultat og nøyaktig hva je hadde sett for meg! Nydelige lokaler, stødige og profesjonelle ansatte fra første stund og bra oppfølging gjorde dette til en god og trygg opplevelse... Anbefaler disse på det sterkeste!!
Randi Baakind
Randi Baakind
29. Januar, 2024
Kirurg Ståle Buhagen og teamet på Klinikk A kan varmt anbefales! Her blir du trygt og profesjonelt tatt i mot. Ståle er tok seg god tid under første konsultasjon slik at valget for hvilket inngrep som passet meg best ble greit å ta. På operasjonsdagen blir jeg igjen møtt av en trygg og hyggelig Ståle, samt de flinke anestesifolka! Fra oppvåkning og videre til jeg kunne reise hjem noen timer senere er det anestesisykepleier Johnny som sørger for alt man trenger, til og med en god latter☺️ Så igjen, varm anbefaling fra meg🤗 Mvh Randi
Nell Richards
Nell Richards
17. Januar, 2024
Amazing and gave full confidence from start to finish. Able to accommodate a surgery date last minute and the consultation gave all the information to go ahead. Results are perfect and follow up consultation went great.
Thomas Gruer Haakonsen
Thomas Gruer Haakonsen
2. Januar, 2024
Jeg var hos Ståle, og har gjort endringer på hele overkroppen. Igjennom hele prosessen har Ståle hjulpet meg og vært tilgjengelig. Jeg er veldig fornøyd og vil absolutt anbefale Klikk-A, fra jeg kom inn døra har alle jeg møtte der både tatt meg godt imot og tatt godt vare på meg. Hjelper også at jeg strålende fornøyd med resultatet

Typer av Plastisk Kirurgi

Plastikkirurgi kan deles inn i to hovedtyper: rekonstruktiv kirurgi og kosmetisk kirurgi. Begge typene har forskjellige formål og teknikker.

Kosmetisk Kirurgi

Kosmetisk kirurgi har som mål å forbedre utseendet til en person. Dette kan være for å korrigere en medfødt anomali, for å forbedre selvbildet eller for å oppnå en mer ungdommelig utseende.

Eksempler på kosmetisk kirurgi inkluderer brystforstørrelse, fettsuging, ansiktsløftning, neseoperasjon og øyelokksoperasjon.

Det er viktig å merke seg at kosmetisk kirurgi ikke er en erstatning for sunne livsstilsvalg. Det er også viktig å velge en kvalifisert og erfaren kirurg for å minimere risikoen for komplikasjoner.

Plastisk kirurgi kan være en effektiv måte å forbedre både funksjon og utseende på. Uansett hvilken type kirurgi som velges, er det viktig å gjøre grundig forskning og velge en kvalifisert og erfaren kirurg for å oppnå best mulig resultat.

Rekonstruktiv Kirurgi

Rekonstruktiv kirurgi har som mål å gjenopprette funksjon og utseende til en skadet eller deformert del av kroppen. Dette kan være etter en ulykke, en medisinsk tilstand eller en medfødt anomali.

Eksempler på rekonstruktiv kirurgi inkluderer brystrekonstruksjon etter brystkreft, rekonstruksjon av ansiktet etter en alvorlig skade, og rekonstruksjon av nese eller ører etter en ulykke.

Prosessen hos Klinikk A

Prosessen med plastikkirurgi inkluderer tre hovedtrinn: Konsultasjon, Operasjon og Rehabilitering. Vårt team vil være med deg hele veien fra første kontakt. 

1. Konsultasjon

Før en person kan gjennomgå plastisk kirurgi, må de først gjennomgå en konsultasjon med en plastikkirurg. Under konsultasjonen vil kirurgen evaluere personens medisinske historie, fysiske tilstand og ønsker for inngrepet.

Kirurgen vil også diskutere de ulike alternativene som er tilgjengelig, og hva som kan forventes både under og etter operasjonen. Dette inkluderer også kostnader og eventuelle risikoer og komplikasjoner som kan oppstå.

2. Operasjon

Operasjonen i seg selv vil variere avhengig av hvilket inngrep som skal utføres. Kirurgen vil sørge for at  pasienten får generell bedøvelse, altså narkose, eller lokalbedøvelse, avhengig av hva som er best egnet for inngrepet.

Under operasjonen vil kirurgen gjøre nødvendige kutt og justeringer for å oppnå ønsket resultat. De vil også overvåke personens vitale tegn og sørge for at din trygghet er ivaretatt  gjennom hele prosedyren.

3. Rehabilitering

Etter operasjonen vil du trenge tid til å komme deg  og restituere deg . Kirurgen vil gi deg instruksjoner om hvordan de skal ta vare på sårene og eventuelle bandasjer.

Du  vil også trenge å ta smertestillende medisiner og unngå fysisk anstrengelse i en viss periode. Kirurgen vil også planlegge oppfølgingsavtaler for å sikre at du er på vei til å komme deg og at alt går som planlagt.

Plastisk kirurgi kan være en effektiv måte å forbedre utseendet eller funksjonen til en persons kropp. Men det er viktig å huske at det er en kirurgisk prosedyre, og det er alltid en viss risiko forbundet med det. Det er derfor viktig å velge en erfaren og kvalifisert plastisk kirurg og å følge alle instruksjoner for å minimere risikoen for komplikasjoner.

Våre kirurger

dr Frode Amland erfaren kirurg liposkulptur fettsuging
Frode Amland

Dr. Frode Amland

Dr. Frode Amland er blant landets mest erfarne og dyktigste kirurger innen liposkulptur / fettsuging – og har blant annet veiledet en doktorgrad innen feltet.

Dr. Ståle Buhagen. Spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Bred erfaring. Lidenskapelig opptatt av detaljer, slik at resultatet skal bli best mulig hver gang.
Ståle Buhagen

Dr. Ståle Buhagen

Overlege dr. Ståle Buhagen er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han har jobbet med kirurgi siden 2004, både offentlig og privat.

Historien til plastikkirurgi

Plastisk kirurgi har en lang historie som strekker seg tilbake til antikken. I oldtidens India og Egypt ble det utført rekonstruktiv kirurgi på nesen og ørene til personer som hadde mistet dem i ulykker eller i krig.

I middelalderen var det vanlig å utføre rekonstruktiv kirurgi på personer som hadde blitt lemlestet eller skadet i kriger. Kirurgene brukte teknikker som hudtransplantasjon og vevsutvidelse for å reparere skadene.

På 1800-tallet ble det utført de første kosmetiske operasjonene, som ansiktsløft og brystreduksjon. I  midten av det 20. århundre ble silikon brystimplantater utviklet, og dette førte til en økning i populariteten til brystforstørrelse.

I dag er plastisk kirurgi en etablert medisinsk spesialitet som omfatter både rekonstruktiv og kosmetisk kirurgi. Rekonstruktiv plastikkirurgi utføres for å reparere skader etter ulykker, brannskader, og medfødte misdannelser. Kosmetisk kirurgi utføres for å forbedre utseendet, og inkluderer prosedyrer som brystforstørrelse, fettsuging, og neseoperasjoner.

Plastisk kirurgi har utviklet seg mye siden antikken, og det er stadig nye teknikker og prosedyrer som blir utviklet. Det er viktig å huske på at plastisk kirurgi er en medisinsk prosedyre, og at det alltid er en risiko involvert. Det er derfor viktig å velge en erfaren og kvalifisert plastikkirurg hvis man vurderer å gjennomgå en operasjon.

Kontaktinformasjon

Klinikk A
Enebakkveien 150
0680 OSLO

Telefon: 22 38 20 20

E-post: post@klinikk-a.no

Åpningstider
08:00 – 16:00 tirs – fre
08:00 – 19:00 man
Lørdag etter avtale

Timebestilling, spørsmål eller tilbakemeldinger kan gjøres via kontaktskjema, telefon eller mail.

Gratis parkering rett utenfor klinikken.

Du finner Klinikk A på SoMe – følg oss gjerne.

Bestill konsultasjon

Fyll ut skjemaet, om du har spørsmål eller ønsker konsultasjon, så tar vi kontakt med deg. Du kan også velge å ringe eller sende epost. 

Plastisk kirurgi FAQ

Hvor kan jeg få utført plastikkirurgi?

Klinikk A er en privat plastikkirurgisk klinikk som tilbyr topp utstyrte lokaler for all plastikkirurgi og medisinsk hudbehandling. Dersom du lurer på om plastikkirurgi kan være aktuelt for deg, bestill time til en uforpliktende konsultasjon hos en av våre plastikkirurger. Bestill time her.

Hvordan kan jeg finne den beste plastikkirurgen for meg?

Det viktigste når du skal velge plastikkirurg er at du som pasient finner en plastikkirurg du har tillit til.

Det er viktig at dine behov, ønsker og forventninger blir forstått, slik at det er en gjensidig forståelse for disse tingene mellom deg og din kirurg. Under en konsultasjon før operasjon er det viktig at du får svar på alle spørsmål du lurer på. Det kan være lurt å høre hvor mye erfaring kirurgen har med den aktuelle behandlingen, og om det finnes annen eller supplerende behandling som kan være aktuelt i ditt tilfelle.

Det kan også være greit å lese eventuelle tilbakemeldinger på klinikken og kirurgen på tilbakemeldingene på Google eller på legelisten.no

Hvilke plastiske operasjoner er vanligst?

De vanligste plastiske operasjonene er brystoperasjoner, fettsuging, ansiktsløft, øyelokksplastikk, bukplastikk og korreksjon av løs hud med armplastikk og lårplastikk.

Er plastikkirurgi trygt?

Alle operasjoner medfører risiko for komplikasjoner. Dette gjelder alt fra å sette inn øredobber, fjerne en føflekk eller større operasjoner. De vanligste komplikasjonene i forbindelse med operasjoner er blødning og infeksjon. Alle seriøse plastikkirurgiske klinikker tar pasientsikkerhet på største alvor og har gode rutiner for å minimere risikoen for komplikasjoner. De viktigste faktorene for å minimere risikoen for komplikasjoner er at kirurgen har mye erfaring, at klinikken har gode rutiner og at pasientene følger kirurgens anbefalinger etter operasjon.