Hjem | Plastikkirurgi | Brystkirurgi

Brystkirurgi

Vektreduksjon, svangerskap og aldring kan føre til at brystene forandrer seg, andre kan ha utfordringer med store og tunge bryst som for eksempel gir fysiske plager.

Våre kirurger har lang og bred erfaring, og har utført flere tusen brystoperasjoner. Hos Klinikk A kan vi hjelpe deg slik at brystene dine får den form, fasong og størrelse som passer deg og din kropp best.

Under konsultasjonen vil kirurgen gå gjennom ulike alternativer og muligheter, og sammen med deg finne den optimale løsningen for deg og din kropp. Du vil få den informasjonen du trenger for å kunne ta avgjørelsen om dette kan være en aktuell løsning for deg.

Eksempel bilder Klinikk A

Brystforstørrelse med eget fett

Ved denne metoden hentes det fett fra et aktuelt område på kroppen og injiseres inn i brystene. Brystforstørrelse med eget fett kan også kombineres med silikonproteser.
Eksempel bilder Klinikk A

Brystforstørrelse med proteser

På verdensbasis er brystforstørrelse det mest utførte inngrepet innen plastikkirurgi. Brystforstørrelse gjøres blant annet ved hjelp av silikonproteser. Det er ulike årsaker til at kvinner ønsker brystforstørrelse, for eksempel kan det være at brystene er små, har mistet sin fylde og fasong etter svangerskap og amming, eller stor vektreduksjon.
Eksempel bilder Klinikk A

Brystløft

Med tiden kan brystene endre seg. Stor vektreduksjon, svangerskap og amming, eller aldring kan medføre at brystene utvikler heng. Dette kan korrigeres kirurgisk ved hjelp av brystløft. Ved et brystløft fjerner kirurgen overflødig hud og løfter brystet opp til ønsket nivå. I de fleste tilfeller vil selve brystvorten også flyttes, slik at plasseringen blir harmonisk med brystene. Vi anbefaler at kvinner er ferdig med amming før dette inngrepet gjennomføres.
Eksempel bilder Klinikk A

Brystreduksjon

Mange kvinner er plaget med store og tunge bryster, som kan gi smerter og plager. For disse kvinnene er ofte brystreduksjon en god løsning. Ved en konsultasjonstime med kirurg vil dere sammen gå gjennom dine forventninger, ønsker og behov, og sammen komme frem til hva som kan være beste alternativ for deg. Konsultasjonen er uforpliktende og vil gi deg den informasjonen du trenger for å kunne ta en avgjørelse på om dette er riktig for deg.
Gynekomasti

Gynekomasti – Forstørret bryst hos menn

Menn kan ha forstørret bryst på en eller begge sider. Denne tilstanden kan gi både funksjonelle plager og kosmetisk sjenerende plager. En operasjon reduserer brystets størrelse, også kjent som brystreduksjon. Det er flere metoder som er aktuelle for å redusere brystets størrelse, og den vanligste metoden kombinerer fettsuging og fjerning av brystkjertelen.

Dr. Frode Amland

Dr. Frode Amland er blant landets mest erfarne og dyktigste kirurger innen liposkulptur / fettsuging – og har blant annet veiledet en doktorgrad innen feltet.

Dr. Ståle Buhagen

Overlege dr. Ståle Buhagen er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi.
Han har jobbet med kirurgi siden 2004, både offentlig og privat.

Bestill konsultasjon

Fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg for å avtale tid for konsultajson.