Hjem | Plastikkirurgi | Kroppskirurgi | Lårplastikk

Lårplastikk

Stor vektreduksjon eller aldring kan føre til slapp og hengende hud her og der, og for noen på innsiden av lårene. 

Lårplastikk blir stadig mer vanlig, kanskje fordi løs hud ikke lar seg slanke bort. Den løse, overflødige huden lar seg fjerne med plastikkirurgi. Dersom det er lokaliserte fettansamlinger i samme område, gjøres det ofte en fettsuging/liposkulptur i kombinasjon med lårplastikken.

Fettsuging lår

Ved plastisk kirurgi på lår benytter vi liposkulptur (fettsuging) i kombinasjon med at vi fjerner overflødig, løs hud. Gjenværende hud strammes og sys sammen i flere lag med innvending, selvoppløselig tråd. Resultatet blir fastere lår med en fasong som er pent tilpasset din anatomi.

Vi har forskjellig anatomi fra naturens side, og mange opplever at lårene er for store i forhold til resten av kroppen; dette gjelder også normalvektige og yngre personer. Vektoppgang eller arvelige faktorer kan også forårsake for mye fett på innsiden og utsiden av lårene. På samme måte kan en større vektnedgang føre til at huden på lårene oppleves løs og sjenerende.

Fettsuging og lårplastikk (fjerning av løs hud) vil gi fastere og mer definerte lår som er tilpasset din anatomi. De erfarne kirurgene hos Klinikk A utfører dette med høy presisjon.

Bedøvelse

Narkose

Nedetid

7-21 dager

Tid på klinikken

Totalt 4-5 timer

Kontroll

Etter 7-14 dager og 3-6 måneder

fettsuging lår lårplastikk

Kroppskirurgi Pris

  • Lårplastikk med fettsuging Kr. 60.000,-