Priser plastikkirurgi

Her finner du oversikt over våre behandlinger og gjeldende prisliste.
Har du spørsmål eller andre henvendelser, er du velkommen til å kontakte oss.

KONTAKT OSS
Fra 1. januar 2021 innførte myndighetene merverdiavgift på kosmetiske inngrep. Dersom det kirurgiske inngrepet du ønsker er medisinsk begrunnet, vil det ikke være avgiftspliktig. Prisene våre er derfor oppgitt inklusiv mva. Inngrep som kan være medisinsk begrunnet er markert med pris ekskl. mva.

Pris for konsultasjon hos plastikkirurg: kr. 500,-

Få råd fra markedets mest erfarne kirurger

Å få utført plastikkirurgi er svært personlig, og resultatet er helt avhengig av en grundig, nøyaktig og individuell vurdering i forkant. Ved en uforpliktende konsultasjon hos oss på Klinikk A får du avsatt god tid med kirurgen som vil undersøke deg og snakke med deg. Dine ønsker og forventninger vil bli hørt og tatt hensyn til, og kirurgen vil snakke med deg om hvilket resultat som er realistisk for deg å forvente, utfra dine forutsetninger. Du får anledning til å stille spørsmål og du vil få den informasjonen du trenger, for å kunne avgjøre om dette er noe du ønsker å realisere.
KONTAKT OSS
 • “Jeg fikk utført et ansiktsløft med halsløft av Dr Amland på Klinikk A og jeg er meget fornøyd med både service, oppfølging og selve operasjonen. Vips forsvant 10 år på grunn av en meget dyktig kirurg.

  Delikate lokaler og enkel, praktisk parkering rett utenfor inngangen.

  Terningkast 6 av 6 mulige.”

  - Kvinne, 63 år
  “De siste årene har jeg vært plaget med at øyelokkene stadig ble tyngre og mer pløsete, og på fotografier syntes jeg det ble mer og mer fremtredende. Har sett på meg selv som en naturlig og ujålete person, og tenkt at plastikk-kirurgi aldri ville være aktuelt for meg.

  Jeg har allerede fått kommentarer fra venninner og kollegaer som har sett at det er noe som er forandret. Min gode barndomsvenninne ringte kort tid etter for å spørre om jeg hadde operert øyelokkene, og ønsker nå å gjøre det samme selv. Og kort tid etter det samme med søsteren min. Jeg har anbefalt Klinikk A og doktor Amland til dem begge”

  - Kvinne, 46 år
 • “Etter over 10 år med ønske om å gjennomføre en bukplastikk etter 3 fødsler og keisersnitt fikk jeg muligheten til å gjennomføre det. Etter en fin konsultasjon med dr Amland ble valget enkelt. Han viste genuin interesse for hvilke alternativ som var det beste for meg og ga gode råd og anbefalinger.

  Operasjonen gikk veldig fint og resultatet ble som dr Amland hadde forespeilet meg. Etter operasjonen har de vært tilgjengelige til enhver tid for spørsmål fra meg, noe jeg har satt stor pris på.

  Jeg er veldig fornøyd med resultatet og med all god service og behandling jeg har fått ved Klinikk A. ”

  - Kvinne, 40 år
  “Jeg fikk Dr. Amland anbefalt av en venninne og utførte brystforstørrelse etter å ha vurdert dette i flere år. Jeg er meget fornøyd med resultatet og gir mine varmeste anbefalinger til andre som ønsker gjennomføre dette.”

  – Camilla, 36 år

Liposkulptur og plastikkirurgi

Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT