Priser plastikkirurgi

Her finner du oversikt over våre behandlinger og gjeldende prisliste.
Har du spørsmål eller andre henvendelser, er du velkommen til å kontakte oss.

KONTAKT OSS
Fra 1. januar 2021 innførte myndighetene merverdiavgift på kosmetiske inngrep. Dersom det kirurgiske inngrepet du ønsker er medisinsk begrunnet, vil det ikke være avgiftspliktig. Prisene våre er derfor oppgitt inklusiv mva. Inngrep som kan være medisinsk begrunnet er markert med pris ekskl. mva.

Pris for konsultasjon hos plastikkirurg: kr. 500,-

Få råd fra markedets mest erfarne kirurger

Å få utført plastikkirurgi er svært personlig, og resultatet er helt avhengig av en grundig, nøyaktig og individuell vurdering i forkant. Ved en uforpliktende konsultasjon hos oss på Klinikk A får du avsatt god tid med kirurgen som vil undersøke deg og snakke med deg. Dine ønsker og forventninger vil bli hørt og tatt hensyn til, og kirurgen vil snakke med deg om hvilket resultat som er realistisk for deg å forvente, utfra dine forutsetninger. Du får anledning til å stille spørsmål og du vil få den informasjonen du trenger, for å kunne avgjøre om dette er noe du ønsker å realisere.
KONTAKT OSS
 • “Jeg fikk utført en øyelokkoperasjon og liposkulptur av armer, midje og lår. Dr. Amland ga meg gode råd og var en god støttespiller gjennom disse operasjonene. Jeg er svært fornøyd med resultatet.”

  – Wenche, 58 år
  “Etter å ha vært gjennom 2 svangerskap har jeg fått strammet opp huden på magen og gjort brystløft, begge deler hos Dr. Amland. Jeg er kjempe fornøyd og veldig glad for at jeg valgte å gjøre dette.”

  – Vibeke, 44 år
 • “Dr. Amland gjennomførte en operasjon for meg med den beste presisjon og jeg er svært fornøyd med resultatet. Jeg ønsket fjerne litt fett, som jeg ikke fikk bort med vanlig mosjon.”

  – Wilhelm, 46 år
  “Jeg fikk Dr. Amland anbefalt av en venninne og utførte brystforstørrelse etter å ha vurdert dette i flere år. Jeg er meget fornøyd med resultatet og gir mine varmeste anbefalinger til andre som ønsker gjennomføre dette.”

  – Camilla, 36 år

Liposkulptur og plastikkirurgi

Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT