Hjem | Plastikkirurgi | Liposkulptur / fettsuging

Liposkulptur / fettsuging i Oslo

Tidligere ble det kalt fettsuging – i dag bruker flere og flere liposkulptur, da dette er mer beskrivende for hva inngrepet faktisk innebærer. Fettsuging er blant de mest utførte plastikkirurgiske inngrepene verden over, og har gjennomgått revolusjonerende utvikling de senere årene.

Dr. Amland ved Klinikk A har vært en stor del av denne utviklingen, og har blant annet veiledet en doktorgrad innen fagfeltet. Han drev i en årrekke en ren liposkulpturklinikk på Skullerud i Oslo, før han flyttet til større lokaler på Ryen. Samtidig utvidet klinikken tilbudet innen plastikkirurgi, og tilbød det aller meste på markedet.

Liposkulptur/fettsuging er permanent fjerning av lokale fettansamlinger, og gjøres med stor presisjon av våre dyktige plastikkirurger. Metoden som brukes er sikker, trygg og gir svært gode og naturlige resultater innen figurforming. Denne formen for plastikkirurgi benyttes for å fjerne lokale fettansamlinger der trening, kosthold eller andre metoder ikke gir tilstrekkelig eller ønsket resultat. De vanligste områdene for liposkulptur og fettsuging er hals og hake, ryggfolder, bryster (hos flest menn), mage, hofter og midje, lår, innside knær, legger og ankler.

Liposkulptur – fettsuging hals-hake og nakke

Liposkulptur – fettsuging hals/hake og nakke

Liposkulptur av hals/hake kan være en god løsning for de som har plager med dobbelthake. Dette gjelder både yngre og eldre mennesker, og hos begge kjønn. Liposkulptur av nakke, såkalt Buffalo Hump: en sjelden gang foreligger det mye fett i nakkeregionen. Dette kan korrigeres med liposkulptur og gir et naturlig og tilfredsstillende resultat.
fettsuging mage overkropp

Liposkulptur – fettsuging overkropp

De vanligste områdene det utføres liposkulptur på overkroppen er bryster hos menn (og noen ganger kvinner), axille, ryggputer, mage, hofte og midjer. Liposkulptur korrigerer fettansamlinger i disse områdene, og gir svært ofte tilfredsstillende effekt.
Liposkulptur – fettsuging underkropp

Liposkulptur – fettsuging underkropp

De vanligste områdene det utføres liposkulptur på underkroppen er innside lår, utside lår, innside knær, legger og ankler. Ved hjelp av liposkulptur korrigeres fettansamlinger i disse områdene, med tilfredsstillende og naturlig effekt.
Få konsultasjon fra Klinikk A sine ledende eksperter innen liposkulptur og plastikkirurgi for å få en faglig, individuell vurdering av dine muligheter.

Bestill konsultajson