Hjem | Plastikkirurgi | Kroppskirurgi

Kroppskirurgi

I begrepet kroppskirurgi legger vi bukplastikk/mageplastikk, armplastikk og lårplastikk. Denne typen plastikkirurgi blir mer og mer vanlig verden over. Etter svangerskap, stor vektreduksjon eller som en naturlig del av aldringen kan huden på mage, armer og lår bli mindre elastisk, og dermed slappere.

Våre dyktige kirurger kan hjelpe deg ved å fjerne overflødig og løs hud på disse områdene. Denne typen plastikk gjøres ofte i kombinasjon med liposkulptur, for best mulig resultat. Under bukplastikk legger vi også oppstramming av magemuskler, for eksempel etter svangerskap. Under konsultasjonen vil du og kirurgen diskutere beste løsning og mulighet for deg, utfra dine ønsker og forutsetninger.

grevinneheng Armplastikk

Armplastikk

Stor vektreduksjon eller aldring kan føre til slapp og hengende hud på overarmene. Overarmskirurgi blir stadig mer etterspurt og en av grunnene kan være at løs hud ikke lar seg slanke bort. Den løse huden lar seg fjerne med plastikkirurgi. Dersom det er lokaliserte fettansamlinger på overarmene, gjøres det ofte en fettsuging/liposkulptur i kombinasjon med overarmsplastikken. Resultatet vil bli fastere hud og armer som harmonerer med resten av kroppen.
Fettsuging mage

Bukplastikk

Stort vekttap eller svangerskap kan føre til løs og slapp hud på magen, som ikke lar seg slanke bort eller stramme opp ved hjelp av trening. I slike tilfeller kan bukplastikk/mageplastikk være et alternativ for å få strammere og fastere hud på magen. Operasjonen gjøres gjerne i kombinasjon med fettfjerning, dersom det foreligger uønskete, lokale fettansamlinger i området.
Kroppskirurgi

Fettsuging – liposkulptur

Tidligere ble det kalt fettsuging – i dag bruker flere og flere liposkulptur, da dette er mer beskrivende for hva inngrepet faktisk innebærer. Fettsuging er blant de mest utførte plastikkirurgiske inngrepene verden over, og har gjennomgått revolusjonerende utvikling de senere årene.
Intimkirurgi plastikkirugi - fettsuging

Intimkirurgi

Intimkirurgi er en samlebetegnelse for flere operasjoner på og rundt kjønnsorganene. Klinikk A tilbyr intimkirurgi på indre- og ytre kjønnslepper, samt korreksjon av pubisptose. Pubisptose betyr nedsunket mons pubis, altså nedsunket hud og underhud i området foran skambenet.
fettsuging Liposkulptur - fettsuging hals/hake og nakke

Lårplastikk

Stor vektreduksjon eller aldring kan føre til slapp og hengende hud her og der, og for noen på innsiden av lårene. Lårplastikk blir stadig mer vanlig, kanskje fordi løs hud ikke lar seg slanke bort. Den løse, overflødige huden lar seg fjerne med plastikkirurgi. Dersom det er lokaliserte fettansamlinger i samme område, gjøres det ofte en fettsuging/liposkulptur i kombinasjon med lårplastikken.
Fettsuging mage

Oppstramming av magemuskler

Hos noen kvinner har magemusklene blitt strukket og tøyd fra hverandre i løpet av graviditeter, og ikke kommet tilbake til sin opprinnelige posisjon etter endt svangerskap. I noen av tilfellene kan det være nødvendig å sy sammen de to rette magemusklene for at de skal komme tilbake og oppnå sin funksjon igjen. Dette gjøres gjerne i kombinasjon med mageplastikk.
Klinikk A. Axilleplastikk. Armplastikk.

Axilleplastikk (bra lift)

Axilleplastikk, også kjent som bra lift, strammer opp huden i armhulen og i noen tilfeller også på øvre deler av rygg. Huden i armhulen og øvre deler av ryggen kan bli både fyldig og slapp, enten på grunn av økende alder eller på grunn av vektreduksjon. En axilleplastikk innebærer en  kombinasjon av fettsuging og oppstramming av hud.

Møt Klinikk A sine ledende eksperter innen liposkulptur og plastikkirurgi for å få en faglig, individuell vurdering av dine muligheter.