Hjem | Kosmetisk | Lepper

Lepper

Behandling av lepper med filler

Leppefiller kan påvirke form og definisjon av leppene. Behandlingen består av injeksjon av en gjennomsiktig gele bestående av hyaluronssyre, direkte inn i leppevevet. Dette bidrar til å gjenopprette strukturen, samtidig som det øker leppens egen fylde.

Ved korrekt teknikk bidrar filler til å løfte munnvikene, definere leppekanten og korrigere skjevhet og asymmetri. Hyaluronsyre tilfører også huden fuktighet, slik at behandlingen også er ypperlig for de som sliter med tørre lepper.

 

Bedøvelse

Lokal bedøvelsesgele

Nedetid

0 dager

Tid på klinikken

Totalt 30 min

Ny behandling

Etter 1 år

Når du kommer på en konsultasjon snakker vi først sammen om forventninger og resultat, slik at du får det resultatet som du er ute etter. Noen ønsker større lepper, mens andre ønsker mer definisjon, eller kun mer fylde i leppene. Dette er svært individuelt fra person til person, og vi skreddersyr derfor et resultat som et tilpasset deg og dine ønsker.

Før selve behandlingen får du en bedøvelseskrem på leppene som skal ligge på i 15-20 minutter. Dette gjør at området blir delvis bedøvet og behandlingen blir mindre smertefull. I selve produktet er det også lokal bedøvelse, som gradvis bedøver leppene underveis i behandlingen.

Under selve behandlingen injiseres virkestoffet direkte inn i leppevevet ved hjelp av ulike teknikker. Selve behandlingen tar ikke mer enn 30 minutter.

Behandlingen kan også kombineres med botox for å definere leppekanten enda mer, dette kaller vi for lipflip.

Direkte etter behandling vil du se at leppene allerede er forstørret. Dette er ikke det endelige resultatet, da leppene kan bli litt hovne direkte etter behandling. Det tar ca en uke før du ser endelig resultat. I noen tilfeller kan det også oppstå små forbigående blåmerker i området.

Unngå trening samme dag, da dette kan påvirke sluttresultatet.

Hold deg også unna sauna og offentlige bad noen dager etter.

 Ikke ta på området de første timene etter behandling.

Gravid og ammende behandles ikke med kosmetiske injeksjoner.

Har du feber og redusert allmenntilstand før du avvente behandling til du er helt frisk.

Unngå behandling ved aktive herpesutbrudd. Er du plaget med herpes fra tidligere, anbefales det å ta medikamenter mot dette i forkant av behandling. 

Ved auto immune sykdommer må dette avklares med lege i forkant.