Hjem | Kremer som passer til en tørr vinterhud

KREMER FOR TØRR VINTERHUD  

Det er fortsatt vinter og kaldt ute, og mange opplever at huden blir tørr og livløs gjennom vinteren. Huden er også mer utsatt for skade. Når vi går over til en ny årstid endrer også huden seg på grunn av luftfuktighet, lys og temperatur. Dette kan bidra til å påvirke hudens fuktighetsnivå, elastisitet og porøsitet.Gode hudpleierutiner hjemme kan bidra til å ivareta huden, slik at man opprettholder en god og sterk barrierefunksjon gjennom hele vinteren.

Dehydrert hud / Normal Hud 

Renewal creme styrker hudbarrieren, og bidrar til en sunnere og sterkere hud. Produktet fukter huden fra innsiden og ut, samtidig som den mykner opp dynamiske linjer i ansiktet. Perfekt for deg som ønsker en krem som fukter, samtidig som den beskytter mot ytre påkjenninger.

IMG 9345

Tørr hud / Dehydrert hud 

Har du tørr hud fra før er Recovery Creme kanskje mer aktuell for deg. Denne kremen inneholder et forsterket ZCORE complex, som bidrar til en fastere og sterkere hudoverflate. Kremen roer ned rød og irritert hud, samtidig som den øker kollagenproduksjonen ved hjelp av retinol. Produktet forbedrer også hudfornyelsen, og bidrar til en bedre hudtekstur.

ZORecoveryCreme3 hudbutikk.webp

Tørr hud / Eksemhud

Plages du med eksemhud vil du kanskje merke klimaforandringene enda mer enn en normal hudtype. Behovet for en rikere krem er derfor større, slik at du kan ivareta en sterk og sunn hudbarriere. Hydrating Creme er bygget opp med en unik formulering som tilfører essensiell hydrering til en irritert, svekket og tørr hud. Produktet støtter hudens naturlige regenerasjon, og bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker i huden. Produkter gjenoppretter hudens barriere, samtidig som den beroliger huden.

ZOHydratingCreme hudbutikk.jpg