Klinikk A er en privat plastikkirurgisk klinikk som tilbyr topp utstyrte lokaler for all plastikkirurgi og medisinsk hudbehandling. Dersom du lurer på om plastikkirurgi kan være aktuelt for deg, bestill time til en uforpliktende konsultasjon hos en av våre plastikkirurger. Bestill time her.

Det viktigste når du skal velge plastikkirurg er at du som pasient finner en plastikkirurg du har tillit til.

Det er viktig at dine behov, ønsker og forventninger blir forstått, slik at det er en gjensidig forståelse for disse tingene mellom deg og din kirurg. Under en konsultasjon før operasjon er det viktig at du får svar på alle spørsmål du lurer på. Det kan være lurt å høre hvor mye erfaring kirurgen har med den aktuelle behandlingen, og om det finnes annen eller supplerende behandling som kan være aktuelt i ditt tilfelle.

Det kan også være greit å lese eventuelle tilbakemeldinger på klinikken og kirurgen på tilbakemeldingene på Google eller på legelisten.no

De vanligste plastiske operasjonene er brystoperasjoner, fettsuging, ansiktsløft, øyelokksplastikk, bukplastikk og korreksjon av løs hud med armplastikk og lårplastikk. 

Alle operasjoner medfører risiko for komplikasjoner. Dette gjelder alt fra å sette inn øredobber, fjerne en føflekk eller større operasjoner. De vanligste komplikasjonene i forbindelse med operasjoner er blødning og infeksjon. Alle seriøse plastikkirurgiske klinikker tar pasientsikkerhet på største alvor og har gode rutiner for å minimere risikoen for komplikasjoner. De viktigste faktorene for å minimere risikoen for komplikasjoner er at kirurgen har mye erfaring, at klinikken har gode rutiner og at pasientene følger kirurgens anbefalinger etter operasjon. 

Ønsker du å lese mer om plastikkirurgi?

På norsk heseinformatikk sine hjemmesider finner du god og nøytral informasjon om plastikkirurgi. Les mer på nhi.no.

Plastikkirurgi og liposkulptur

Hos oss blir du tatt imot av våre dyktige medarbeidere og ønsket velkommen til en privatklinikk i delikate lokaler. Vi er stolte av å kunne tilby plastikkirurgi med noen av landets fremste plastikkirurger, og det nyeste medisinske utstyret på markedet. Vårt mål er at du skal føle deg ivaretatt, sett og i gode hender hos oss. Vi gir deg personlig oppfølging, trygghet og møter deg med vår faglige stolthet og ekspertise.
Frode Amland

Dr. Frode Amland

Dr. Frode Amland er blant landets mest erfarne og dyktigste kirurger innen liposkulptur / fettsuging – og har blant annet veiledet en doktorgrad innen feltet.

Dr. Ståle Buhagen. Spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Bred erfaring. Lidenskapelig opptatt av detaljer, slik at resultatet skal bli best mulig hver gang.
Ståle Buhagen

Dr. Ståle Buhagen

Overlege dr. Ståle Buhagen er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han har jobbet med kirurgi siden 2004, både offentlig og privat.
Eva Mehlgard - kosmetisk dermatologisk sykepleier

Eva Mehlgård

Eva Mehlgård er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier, og har 10 års erfaring innen kosmetisk behandling.