Hjem | Plastikkirurgi | Fettsuging | Fettsuging Underkropp

Fettsuging underkropp / ridebukselår

fettsuging Liposkulptur - fettsuging hals/hake og nakke

Utside lår

Liposkulptur av utside lår er svært vanlig, spesielt blant kvinner. Mange kvinner opplever det utfordrende å slanke bort fettansamlinger i dette området, og da kan liposkulptur være et gunstig alternativ der fettcellene fjernes permanent. Hudoverskudd er sjelden et problem i dette området.

Innside lår

Innside lår er også et vanlig område for liposkulptur. Huden i dette området er tynnere, mindre elastisk og må behandles med forsiktighet og presisjon. Ved god elastisitet i huden er det god sjanse for vellykket resultat.

Innside knær

Det er et vanlig problem med fettansamlinger på innsiden av knærne. Området egner seg godt for liposkulptur og resultatene er tilfredsstillende.

Legger og ankler

I disse områdene er fettlagene normalt mye tynnere enn andre steder på kroppen, og det begrenser seg derfor hvor mye fett som kan fjernes. Det er imidlertid en god del som egner seg godt til fettsuging i disse områdene.

Bedøvelse

Sedasjon med lokalbedøvelse eller narkose

Nedetid

3-7 dager

Tid på klinikken

Totalt 3-5 timer

Kontroll

Etter 7-14 dager og 6 måneder

Priser fettsuging lår og legg

  • Fettsuging innside lår Kr. 30.900,-
  • Fettsuging utside lår Kr. 33.500,-
  • Fettsuging forside lår Kr. 32.000,-
  • Fettsuging innside knær Kr. 27.500,-
  • Fettsuging legger Kr. 46.000,-
  • Fettsuging ankler Kr. 29.000,-

Bestill konsultasjon

Kontakt oss for en konsultasjon med en av våre kirurger. Vi tar kontakt med deg kort tid etter du har sendt inn skjemaet. 

Vurderinger

MrJhb82
MrJhb82
24. April, 2024
Jeg er en mann på 41 år, og jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon. Fikk god informasjon i forkant, og følte jeg ble godt veiledet gjennom hele prosessen fra første konsultasjon, på operasjonsdag, og til stingene ble tatt en uke etterpå. Jeg har ikke hatt noen komplikasjoner utenom det som er normalt, og anbefaler Klinikk A på det varmeste.
Patricia Lopez
Patricia Lopez
23. April, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelse både før og etter opersjonen Kirurg Ståle Buhagen fantastisk flink i det han driver med. Anbefales på det sterkeste 👍
Marianne Magdal
Marianne Magdal
26. Februar, 2024
Dr. Ståle Buhagen var veldig behagelig under konsultasjonene, lyttet var ærlig og tillitskapende. Jeg fikk god informasjon og er meget fornøyd med alt på Klinikk A.
Sara Maria Nystrand
Sara Maria Nystrand
16. Februar, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelsen. Veldig flott lokale, utrolig hyggelig ansatte. Jeg er super fornøyd både med konsultasjon før inngrepet, selve operasjonsdagen- da drømte jeg at jeg var på sydenreise og var strålende fornøyd når jeg våknet og hadde fått gjennomført bukoperasjon og flyttet litt fett til brystene. Jeg hadde lite smerter i etterkant- og var på topptur før to uker etter operasjon. Strålende fornøyd med resultatet. Kirurg Ståle Buhagen er veldig profesjonell, er veldig behagelig og lett å ta opp eventuelle vanskelige spørsmål man lurer på. Anbefales på det sterkeste!
Irene Flood Dalen
Irene Flood Dalen
13. Februar, 2024
Fikk utført brystforstørring med proteser hos Ståle Buhagen, en utrolig dyktig kirurg som ga meg ett fantastisk resultat og nøyaktig hva je hadde sett for meg! Nydelige lokaler, stødige og profesjonelle ansatte fra første stund og bra oppfølging gjorde dette til en god og trygg opplevelse... Anbefaler disse på det sterkeste!!
Randi Baakind
Randi Baakind
29. Januar, 2024
Kirurg Ståle Buhagen og teamet på Klinikk A kan varmt anbefales! Her blir du trygt og profesjonelt tatt i mot. Ståle er tok seg god tid under første konsultasjon slik at valget for hvilket inngrep som passet meg best ble greit å ta. På operasjonsdagen blir jeg igjen møtt av en trygg og hyggelig Ståle, samt de flinke anestesifolka! Fra oppvåkning og videre til jeg kunne reise hjem noen timer senere er det anestesisykepleier Johnny som sørger for alt man trenger, til og med en god latter☺️ Så igjen, varm anbefaling fra meg🤗 Mvh Randi
Nell Richards
Nell Richards
17. Januar, 2024
Amazing and gave full confidence from start to finish. Able to accommodate a surgery date last minute and the consultation gave all the information to go ahead. Results are perfect and follow up consultation went great.
Thomas Gruer Haakonsen
Thomas Gruer Haakonsen
2. Januar, 2024
Jeg var hos Ståle, og har gjort endringer på hele overkroppen. Igjennom hele prosessen har Ståle hjulpet meg og vært tilgjengelig. Jeg er veldig fornøyd og vil absolutt anbefale Klikk-A, fra jeg kom inn døra har alle jeg møtte der både tatt meg godt imot og tatt godt vare på meg. Hjelper også at jeg strålende fornøyd med resultatet
Klinikk A

Kontakt oss for en faglig og individuell tilpasset behandlingsplan

hjelp med åreknuter og behandlinger team klinikk a