Oppstramming av magemuskler

Hos noen kvinner har magemusklene blitt strukket og tøyd fra hverandre i løpet av graviditeter, og ikke kommet tilbake til sin opprinnelige posisjon etter endt svangerskap. I noen av tilfellene kan det være nødvendig å sy sammen de to rette magemusklene for at de skal komme tilbake og oppnå sin funksjon igjen. Dette gjøres gjerne i kombinasjon med mageplastikk.
I en grundig medisinsk konsultasjon vurderer vi dine muligheter og hvilken metode vi vil anbefale, ofte en kombinasjon av fettsuging/liposkupltur og eventuelt stramming av muskulatur og fjerning av overflødig hud. Inngrepet egner seg for overvektige og/eller kvinner som er ferdige med barnefødsler (svangerskap forårsaker relativt ofte svekket struktur/funksjon i magemusklene, noe som kan rettes ved kirurgisk stramming).
Tilbake til oversikt

Liposkulptur og plastikkirurgi

Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT