Kroppskirurgi

I begrepet kroppskirurgi legger vi bukplastikk/mageplastikk, armplastikk og lårplastikk. Denne typen plastikkirurgi blir mer og mer vanlig verden over. Etter svangerskap, stor vektreduksjon eller som en naturlig del av aldringen kan huden på mage, armer og lår bli mindre elastisk, og dermed slappere.
Våre dyktige kirurger kan hjelpe deg ved å fjerne overflødig og løs hud på disse områdene. Denne typen plastikk gjøres ofte i kombinasjon med liposkulptur, for best mulig resultat. Under bukplastikk legger vi også oppstramming av magemuskler, for eksempel etter svangerskap. Under konsultasjonen vil du og kirurgen diskutere beste løsning og mulighet for deg, utfra dine ønsker og forutsetninger.
Fettsuging av mage

Bukplastikk

Stort vekttap eller svangerskap kan føre til løs og slapp hud på magen, som ikke lar seg slanke bort eller stramme opp ved hjelp av trening. I slike tilfeller kan bukplastikk/mageplastikk være et alternativ for å få strammere og fastere hud på magen. Operasjonen gjøres gjerne i kombinasjon med fettfjerning, dersom det foreligger uønskete, lokale fettansamlinger i området.
LES MER
Fettsuging av mage

Oppstramming av magemuskler

Hos noen kvinner har magemusklene blitt strukket og tøyd fra hverandre i løpet av graviditeter, og ikke kommet tilbake til sin opprinnelige posisjon etter endt svangerskap. I noen av tilfellene kan det være nødvendig å sy sammen de to rette magemusklene for at de skal komme tilbake og oppnå sin funksjon igjen. Dette gjøres gjerne i kombinasjon med mageplastikk.
LES MER

Lårplastikk

Stor vektreduksjon eller aldring kan føre til slapp og hengende hud her og der, og for noen på innsiden av lårene. Lårplastikk blir stadig mer vanlig, kanskje fordi løs hud ikke lar seg slanke bort. Den løse, overflødige huden lar seg fjerne med plastikkirurgi. Dersom det er lokaliserte fettansamlinger i samme område, gjøres det ofte en fettsuging/liposkulptur i kombinasjon med lårplastikken.
LES MER

Armplastikk

Stor vektreduksjon eller aldring kan føre til slapp og hengende hud på overarmene. Overarmskirurgi blir stadig mer etterspurt og en av grunnene kan være at løs hud ikke lar seg slanke bort. Den løse huden lar seg fjerne med plastikkirurgi. Dersom det er lokaliserte fettansamlinger på overarmene, gjøres det ofte en fettsuging/liposkulptur i kombinasjon med overarmsplastikken. Resultatet vil bli fastere hud og armer som harmonerer med resten av kroppen.
LES MER
Møt Klinikk A sine ledende eksperter innen liposkulptur og plastikkirurgi for å få en faglig, individuell vurdering av dine muligheter.
KONTAKT OSS

Liposkulptur og plastikkirurgi

Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram