Liposkulptur underkropp

Utside lår

Liposkulptur av utside lår er svært vanlig, spesielt blant kvinner. Mange kvinner opplever det utfordrende å slanke bort fettansamlinger i dette området, og da kan liposkulptur være et gunstig alternativ der fettcellene fjernes permanent. Hudoverskudd er sjelden et problem i dette området.

Innside lår

Innside lår er også et vanlig område for liposkulptur. Huden i dette området er tynnere, mindre elastisk og må behandles med forsiktighet og presisjon. Ved god elastisitet i huden er det god sjanse for vellykket resultat.

Innside knær

Det er et vanlig problem med fettansamlinger på innsiden av knærne. Området egner seg godt for liposkulptur og resultatene er tilfredsstillende.

Legger og ankler

I disse områdene er fettlagene normalt mye tynnere enn andre steder på kroppen, og det begrenser seg derfor hvor mye fett som kan fjernes. Det er imidlertid en god del som egner seg godt til fettsuging i disse områdene.
Tilbake til oversikt

Liposkulptur og plastikkirurgi

Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT