Brystkirurgi

Vektreduksjon, svangerskap og aldring kan føre til at brystene forandrer seg, andre kan ha utfordringer med store og tunge bryster som for eksempel gir fysiske plager. Våre kirurger har lang og bred erfaring, og har utført flere tusen brystoperasjoner. Hos Klinikk A kan vi hjelpe deg slik at brystene dine får den form, fasong og størrelse som passer deg og din kropp best.
Under konsultasjonen vil kirurgen gå gjennom ulike alternativer og muligheter, og sammen med deg finne den optimale løsningen for deg og din kropp. Du vil få den informasjonen du trenger for å kunne ta avgjørelsen om dette kan være en aktuell løsning for deg.

Brystforstørrelse med proteser

På verdensbasis er brystforstørrelse det mest utførte inngrepet innen plastikkirurgi. Brystforstørrelse gjøres blant annet ved hjelp av proteser. Det er ulike årsaker til at kvinner ønsker brystforstørrelse, for eksempel kan det være at brystene har mistet sin fylde og fasong etter svangerskap og amming, eller stor vektreduksjon.
LES MER

Brystforstørrelse med eget fett

Ved denne metoden hentes det fett fra et aktuelt område på kroppen og injiseres inn i brystene.
LES MER

Brystreduksjon

Mange kvinner er plaget med store og tunge bryster, som kan gi smerter og plager. For disse kvinnene er ofte brystreduksjon en god løsning. Ved en konsultasjonstime med kirurg vil dere sammen gå gjennom dine forventninger, ønsker og behov, og sammen komme frem til hva som kan være beste alternativ for deg. Konsultasjonen er uforpliktende og vil gi deg den informasjonen du trenger for å kunne ta en avgjørelse på om dette er riktig for deg.
LES MER

Brystløft

Stor vektreduksjon, svangerskap og amming, eller aldring kan medføre at brystene utvikler heng. Dette kan korrigeres kirurgisk ved hjelp av brystløft. Ved et brystløft fjerner kirurgen overflødig hud og løfter brystet opp til ønsket nivå. I flere tilfeller vil selve brystvorten også flyttes, slik at plasseringen blir harmonisk med brystene. Vi anbefaler at kvinner er ferdig med amming før dette inngrepet gjennomføres.
LES MER
Møt Klinikk A sine ledende eksperter innen liposkulptur og plastikkirurgi for å få en faglig, individuell vurdering av dine muligheter.
KONTAKT OSS

Liposkulptur og plastikkirurgi

Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT