Ansiktskirurgi

Våre dyktige kirurger har lang erfaring innen ansiktskirurgi. Våre plastikkirurger utfører ansiktsløft, som gir fastere hud i ansikt og på hals, og øyelokkskirurgi som hjelper deg å se mer våken og opplagt ut. Kirurgene på Klinikk A har lang og bred erfaring, som gir gode og naturlige resultater. En uforpliktende konsultasjon vil gi deg den informasjonen du trenger for å kunne avgjøre om dette kan være et alternativ for deg.

Øyelokk

Det som mange kaller tunge øyelokk, skyldes som regel hudoverskudd. Et annet kjent begrep er poser under øynene, som ofte skyldes aldring og livsstil. Det kan også være en arvelig faktor, derfor sees det også hos yngre personer. Mange føler de ser trøtte, uopplagte og eldre ut på grunn av disse tilstandene. Øyelokksoperasjoner bidrar til at huden rundt øynene blir strammere, du vil få et mer våkent uttrykk og se yngre ut.

LES MER

Ansiktsløft

Et ansiktsløft utføres med høy presisjon og kombineres gjerne med liposkulptur (fettsuging). Dette inngrepet strammer opp huden i ansiktet og på halsen, glatter ut dype rynker og markante furer fra nese til munnviker. Det er også vanlig å kombinere øyelokkskirurgi med ansiktsløft for et enda bedre resultat. Et godt og nøyaktig utført ansiktsløft skal gjøre at du ser naturlig ut, med dine særegne ansiktstrekk. Du skal se ut som deg selv, i en noen år yngre versjon. Hos Klinikk A vil du bli godt ivaretatt av våre spesialister innen plastikkirurgi og vårt operasjonsteam

LES MER
Møt Klinikk A sine ledende eksperter innen liposkulptur og plastikkirurgi for å få en faglig, individuell vurdering av dine muligheter.
KONTAKT OSS

Liposkulptur og plastikkirurgi

Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT