Behandlinger

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på mail eller telefon, eller bestille tid til en uforpliktende konsultasjon.

Her finner du en oversikt over operasjonene vi tilbyr ved Klinikk A

Liposkultur

Våre kirurger, med Dr. Amland i spissen, har hjulpet flere tusen pasienter med permanent fettfjerning. Fettfjerning/liposkulptur er blant de vanligste plastikkirurgiske inngrepene på verdensbasis. Under liposkulptur fjernes fett fra ulike områder på kroppen der trening, eller annen behandling ikke gir ønsket eller tilstrekkelig effekt.
LES MER

Ansiktskirurgi

Våre dyktige kirurger har lang erfaring innen ansiktskirurgi. Våre plastikkirurger utfører ansiktsløft, som gir fastere hud i ansikt og på hals, og øyelokkskirurgi som hjelper deg å se mer våken og opplagt ut. Kirurgene på Klinikk A har lang og bred erfaring, som gir gode og naturlige resultater.
LES MER

Brystkirurgi

Vektreduksjon, svangerskap og aldring kan føre til at brystene forandrer seg, andre kan ha utfordringer med store og tunge bryster som kan gi fysiske plager. På Klinikk A kan vi hjelpe deg slik at brystene dine får den form, fasong og størrelse som passer deg og din kropp best.
LES MER

Kroppskirurgi

I begrepet kroppskirurgi legger vi bukplastikk/mageplastikk, armplastikk og lårplastikk. Denne typen plastikkirurgi blir mer og mer vanlig verden over. Våre dyktige kirurger kan hjelpe deg ved å fjerne overflødig og løs hud på disse områdene.
LES MER
Møt Klinikk A sine ledende eksperter innen liposkulptur og plastikkirurgi for å få en faglig, individuell vurdering av dine muligheter.
KONTAKT OSS

Liposkulptur og plastikkirurgi

Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT