Klinikk A er lokalisert på samme sted som tidligere Nobel Clinic, med samme gründer - Dr. Frode Amland.
Dr. Frode Amland startet i 1992 Nobel Clinic på Skullerud i Oslo. Den gang ble klinikken startet som en ren liposkulpturklinikk. I 2005 flyttet han klinikken til store, flotte lokaler på 900 kvm på Ryen i Oslo. Det ble da tilbudt det aller meste innen plastikkirurgi. Klinikken ble drevet med suksess i mange år, for så å bli solgt til Aleris i 2016.

Amland savnet etter hvert å drive sitt eget og starter nå opp igjen i de samme lokalene på Ryen, denne gang under navnet Klinikk A. Etter over 20 år i bransjen vet han hva som skal til for å bygge en førsteklasses klinikk.

Dr. Amland har kommet hjem, denne gang til en klinikk som er betydelig oppgradert på alle områder. Lokalene er pusset opp i et lekkert, moderne uttrykk, der vi ønsker du skal føle eksklusivitet og velvære når du kommer inn. Klinikk A er utstyrt med førsteklasses medisinsk utstyr, og vi er opptatt av kvalitet i alle ledd. Presisjon, seriøsitet og lang klinisk erfaring er noe av det som beskriver vårt varemerke. Vi ønsker å være en klinikk for hele Oslo og landet generelt, men er stolte av at vi er lokalisert syd i byen, på Ryen/nedre Ekeberg.

Vår klinikksjef er blant landets mest erfarne og dyktigste kirurger innen liposkulptur / fettsuging – og har blant annet veiledet en doktorgrad innen feltet. Kirurger fra hele landet henviser pasienter til ham, for de fleste typer plastikkirurgi, på grunn av hans lange og brede erfaring - og dyktighet.

Våre lokaler ble i sin tid godkjent som sykehus, og har i forbindelse med oppussingen nå blitt rehabilitert, oppgradert og modernisert etter dagens krav og forventninger.

I våre lokaler møter du også folkene i MediCura som er den største og eneste helsevirksomheten i Norge med hårtransplantasjon på sykehusnivå. Legene i Medicura har utført flere tusen vellykkede pasientbehandlinger og er de med mest erfaring i PRP-behandling mot hårtap i Norge. I tillegg behandler de artrose / slitasjegikt med stamceller og vekstfaktorer.

Velkommen til Klinikk A!
Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT OSS

Få råd fra markedets mest erfarne kirurger

Å få utført plastikkirurgi er svært personlig, og resultatet er helt avhengig av en grundig, nøyaktig og individuell vurdering i forkant. Ved en uforpliktende konsultasjon hos oss på Klinikk A får du avsatt god tid med kirurgen som vil undersøke deg og snakke med deg. Dine ønsker og forventninger vil bli hørt og tatt hensyn til, og kirurgen vil snakke med deg om hvilket resultat som er realistisk for deg å forvente, utfra dine forutsetninger. Du får anledning til å stille spørsmål og du vil få den informasjonen du trenger, for å kunne avgjøre om dette er noe du ønsker å realisere.
KONTAKT OSS
 • “Jeg fikk utført et ansiktsløft med halsløft av Dr Amland på Klinikk A og jeg er meget fornøyd med både service, oppfølging og selve operasjonen. Vips forsvant 10 år på grunn av en meget dyktig kirurg.

  Delikate lokaler og enkel, praktisk parkering rett utenfor inngangen.

  Terningkast 6 av 6 mulige.”

  - Kvinne, 63 år
  “De siste årene har jeg vært plaget med at øyelokkene stadig ble tyngre og mer pløsete, og på fotografier syntes jeg det ble mer og mer fremtredende. Har sett på meg selv som en naturlig og ujålete person, og tenkt at plastikk-kirurgi aldri ville være aktuelt for meg.

  Jeg har allerede fått kommentarer fra venninner og kollegaer som har sett at det er noe som er forandret. Min gode barndomsvenninne ringte kort tid etter for å spørre om jeg hadde operert øyelokkene, og ønsker nå å gjøre det samme selv. Og kort tid etter det samme med søsteren min. Jeg har anbefalt Klinikk A og doktor Amland til dem begge”

  - Kvinne, 46 år
 • “Etter over 10 år med ønske om å gjennomføre en bukplastikk etter 3 fødsler og keisersnitt fikk jeg muligheten til å gjennomføre det. Etter en fin konsultasjon med dr Amland ble valget enkelt. Han viste genuin interesse for hvilke alternativ som var det beste for meg og ga gode råd og anbefalinger.

  Operasjonen gikk veldig fint og resultatet ble som dr Amland hadde forespeilet meg. Etter operasjonen har de vært tilgjengelige til enhver tid for spørsmål fra meg, noe jeg har satt stor pris på.

  Jeg er veldig fornøyd med resultatet og med all god service og behandling jeg har fått ved Klinikk A. ”

  - Kvinne, 40 år
  “Jeg fikk Dr. Amland anbefalt av en venninne og utførte brystforstørrelse etter å ha vurdert dette i flere år. Jeg er meget fornøyd med resultatet og gir mine varmeste anbefalinger til andre som ønsker gjennomføre dette.”

  – Camilla, 36 år

Liposkulptur og plastikkirurgi

Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT