Klinikk A er lokalisert på samme sted som tidligere Nobel Clinic, med samme gründer - Dr. Frode Amland.
Dr. Frode Amland startet i 1992 Nobel Clinic på Skullerud i Oslo. Den gang ble klinikken startet som en ren liposkulpturklinikk. I 2005 flyttet han klinikken til store, flotte lokaler på 900 kvm på Ryen i Oslo. Det ble da tilbudt det aller meste innen plastikkirurgi. Klinikken ble drevet med suksess i mange år, for så å bli solgt til Aleris i 2016.

Amland savnet etter hvert å drive sitt eget og starter nå opp igjen i de samme lokalene på Ryen, denne gang under navnet Klinikk A. Etter over 20 år i bransjen vet han hva som skal til for å bygge en førsteklasses klinikk.

Dr. Amland har kommet hjem, denne gang til en klinikk som er betydelig oppgradert på alle områder. Lokalene er pusset opp i et lekkert, moderne uttrykk, der vi ønsker du skal føle eksklusivitet og velvære når du kommer inn. Klinikk A er utstyrt med førsteklasses medisinsk utstyr, og vi er opptatt av kvalitet i alle ledd. Presisjon, seriøsitet og lang klinisk erfaring er noe av det som beskriver vårt varemerke. Vi ønsker å være en klinikk for hele Oslo og landet generelt, men er stolte av at vi er lokalisert syd i byen, på Ryen/nedre Ekeberg.

Vår klinikksjef er blant landets mest erfarne og dyktigste kirurger innen liposkulptur / fettsuging – og har blant annet veiledet en doktorgrad innen feltet. Kirurger fra hele landet henviser pasienter til ham, for de fleste typer plastikkirurgi, på grunn av hans lange og brede erfaring - og dyktighet.

Våre lokaler ble i sin tid godkjent som sykehus, og har i forbindelse med oppussingen nå blitt rehabilitert, oppgradert og modernisert etter dagens krav og forventninger.

I våre lokaler møter du også folkene i MediCura som er ledende på behandlinger av hårtap i Norge. Legene i Medicura har utført flere tusen vellykkede pasientbehandlinger og er de med mest erfaring i PRP-behandling mot hårtap i Norge. I tillegg behandler de artrose / slitasjegikt med stamceller og vekstfaktorer.

Velkommen til Klinikk A!
Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT OSS

Få råd fra markedets mest erfarne kirurger

Å få utført plastikkirurgi er svært personlig, og resultatet er helt avhengig av en grundig, nøyaktig og individuell vurdering i forkant. Ved en uforpliktende konsultasjon hos oss på Klinikk A får du avsatt god tid med kirurgen som vil undersøke deg og snakke med deg. Dine ønsker og forventninger vil bli hørt og tatt hensyn til, og kirurgen vil snakke med deg om hvilket resultat som er realistisk for deg å forvente, utfra dine forutsetninger. Du får anledning til å stille spørsmål og du vil få den informasjonen du trenger, for å kunne avgjøre om dette er noe du ønsker å realisere.
KONTAKT OSS
 • “Jeg fikk utført en øyelokkoperasjon og liposkulptur av armer, midje og lår. Dr. Amland ga meg gode råd og var en god støttespiller gjennom disse operasjonene. Jeg er svært fornøyd med resultatet.”

  – Wenche, 58 år
  “Etter å ha vært gjennom 2 svangerskap har jeg fått strammet opp huden på magen og gjort brystløft, begge deler hos Dr. Amland. Jeg er kjempe fornøyd og veldig glad for at jeg valgte å gjøre dette.”

  – Vibeke, 44 år
 • “Dr. Amland gjennomførte en operasjon for meg med den beste presisjon og jeg er svært fornøyd med resultatet. Jeg ønsket fjerne litt fett, som jeg ikke fikk bort med vanlig mosjon.”

  – Wilhelm, 46 år
  “Jeg fikk Dr. Amland anbefalt av en venninne og utførte brystforstørrelse etter å ha vurdert dette i flere år. Jeg er meget fornøyd med resultatet og gir mine varmeste anbefalinger til andre som ønsker gjennomføre dette.”

  – Camilla, 36 år

Liposkulptur og plastikkirurgi

Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT