Hjem | Kosmetisk | Lepper | Leppefiller

Leppefiller - injeksjonsbehandling

Eva, kosmetisk sykepleier på Klinikk A, tilbyr injeksjonsbehandling for overdreven svette.

Leppefiller

Leppefiller gir mer fylde og volum til leppene. I løpet av et liv vil strukturen i ansiktet hele tiden endre seg. Leppene blir tynnere, samtidig som munnvikene vil sige mer ned som følge av tyngdekraften. Dette gjør at vi ofte opplever at vi ser mer slitne ut når vi ser oss selv i speilet, og at munnen ser mer sur ut i avslappet tilstand.

Leppene gjør mye med helhetsinntrykket i ansiktet og spiller en stor rolle for hvordan vi ser ut. Det viktigste man må tenke på dersom man skal utføre en leppebehandling er hvordan utgangspunkt leppene har fra før, og hva man kan gjøre for å fremheve symmetrien og det estetiske rundt selve leppeformen. Det er viktig å bevare den naturlige balansen mellom overleppe og underleppe, dersom man ønsker at leppene skal komplimentere resten av ansiktet.

Bedøvelse

Ingen eller bedøvelseskrem

Nedetid

0-1 dager

Tid på klinikken

Totalt 1/2 - 1 time

Kontroll

Avtales individuelt

Priser filler

  • 0,5 ml 3200,-
  • 1 ml 4300,-
  • 2 ml 7500,-
  • 1 ml Skinbooster 3500,-
  • 2 ml Skinbooster 6500,-

Bestill konsultasjon

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Skriv gjerne litt om hva du ønsker. 

Innholdsfortegnelse

Hva er filler?

Filler består hovedsakelig av hyaluronsyre som nesten er identisk med kroppens eget.

Produktet binder seg til vann og bidrar til å fukte huden fra innsiden og ut. Produktet ivaretar også kollagen og elastinfibrene i huden, som igjen bidrar til å gjenopprette hudens struktur og fylde. Fine linjer og rynker vil derfor glattes ut, samtidig som huden vil holde bedre på fuktighet.

På markedet i dag finnes det flere ulike fillertyper som kan brukes til ulike formål. De vanligste områdene å behandle er ansikt, bryst, hals og hender.

De mest kjente merkene på markedet i dag er Restylane og Juvederm. Disse produktene er av høy kvalitet og er begge FDA godkjente i USA (Food and drug administration).

Dette innebærer det at det har blitt utført en rekke studier som har sikker dokumentasjon på at dette er trygge, kvalitetssikrede produkter som kan injiseres i huden.

Hva er forskjellen på Restylane og Juvederm?

Både Restylane og Juvederm er hyaluronsyreinjeksjoner, altså fillere, av høy kvalitet som bidrar til å gjenopprette hudens volum og struktur. Begge merkene er ikke-animalske produkter, som vil si at de er trygge å injisere i huden, og at det sjeldent oppstår reaksjoner etter behandling. Begge merkene inneholder lidokain (tannlegebedøvelse) som bidrar til å bedøve området som skal behandles underveis i behandlingen.

Det som skiller Juvederm fra Restylane er i hovedsak molekyloppbyggingen av produktene, samt konsistensen på geleen som skal injiseres.

Både effekt og varighet er omtrent det samme, avhengig av hvilke områder som blir behandlet, og hvilke produkter som er tatt i bruk.

Hvem er egnet for behandling?

Det er viktig å påpeke at dette ikke er en behandling som vi anbefaler hver enkelt å utføre, og at vi har 20 års aldersgrense dersom man ønsker å få utført en slik behandling hos oss. En filler kan bidra til å gjenopprette strukturen i leppene, samtidig som det smører leppevevet med fuktighet fra innsiden og ut. Dette bidrar til å gi leppene en naturlig fylde samtidig som det kan redusere sure munnviker. Ved fillerbehandling anbefaler vi deg å bygge opp et resultat gradvis over tid, for å bygge opp et naturlig resultat som passer til ditt utseende og utgangspunkt. For mye filler på en gang gir en voldsom volumøkning som kan bidra til at filleren flytter seg vekk fra behandlingsområdet. Formen på leppene kan endre seg samtidig som leppevevet i noen tilfeller også kan bli ødelagt.

Hvordan ser jeg ut direkte etter behandling?

Resultatet etter en fillerbehandling får du direkte etter selve behandlingen. Resultatet har en varighet på ca. 4-8 måneder avhengig av hvilket produkt som har blitt injisert i huden.

Hvordan foregår en behandling?

 Når du først kommer til en konsultasjon setter kosmetisk sykepleier seg ned sammen med deg for å drøfte dine behov, ønsker og forventninger rundt det å ta en leppebehandling med filler. Deretter gir kosmetisk sykepleier deg en vurdering på hva som kan gjøres ut ifra det utgangspunktet du allerede har, og hva som kreves for å komme i mål med dine ønsker og forventinger.

I forkant av leppebehandlingen får du bedøvelseskrem på leppene, som kan bidra til å redusere eventuelt ubehag under selve behandlingen. Det er også lidokain (tannlegebedøvelse) i selve sprøyten. Ved injisering av leppeproduktet benytter vi en tynn nål, som bidrar til at det blir mindre ubehagelig å stikke med nål inn i huden. Produktet injiseres deretter langsomt inn i leppevevet. Hvor mange stikk det blir avhenger av hvilke teknikker som skal benyttes, og hvor mye som skal fylles og korrigeres på.

Hvordan ser jeg ut direkte etter en leppebehandling med filler?

Direkte etter behandling kan det oppstå røde prikker i huden etter nålstikkene, disse forsvinner ofte kort tid etter. Leppene hovner gjerne litt opp direkte etter behandling, og vil fortsette å være hovne det påfølgende døgnet etter selve behandlingen. Blåmerker er heller ikke uvanlig, men disse kan dekkes over med make-up dagen etter. Unngå trening og sauna samme dag. Du skal heller ikke påføre make-up de neste timene etter behandling. Ved behandling av lepper anbefales det å unngå tobakksvarer og mat den første timen etter behandling. Det er 20 års aldersgrense på våre behandlinger.

Før og etter bilder

Før og etter bilder har lenge vært forbudt når det kommer til kosmetisk kirurgi i Norge. 21.3.2023 ble det innført nye retningslinjer der før og etter bilder nå også omfatter injeksjonsbehandlinger, og andre kosmetiske behandlinger som penetrerer huden.

Før og etter bilder legges derfor ikke ut på vår nettside eller andre sosiale plattformer knyttet opp mot klinikken. Ønsker du å se bilder av resultater som har blitt gjort, kan du få tilgang på dette når du kommer til en konsultasjon.

Avbestilling og avbestillingsfrist

Selve konsultasjonen med sykepleier er kostnadsfri. Ved avbestilling mindre enn 24 timer i forkant, eller ved uteblitt oppmøte belastes det kr 600,-. Dette gjelder for konsultasjon hos sykepleier.

Hvem utfører behandlingen

Fillebehandling utføres av kosmetisk dermatologisk sykepleier på klinikken. Behandler setter alltid av god nok tid til å gjøre en grundig vurdering når du kommer til konsultasjon, slik at du får det resultatet du er ute etter. Ønsker du å booke time til en konsultasjon kan det gjøres på telefon: 22 38 20 20 eller ved direkte bestilling online på våre nettsider.

Har du andre spørsmål kan du henvende deg til post@klinikk-a.no

Faglig kompetanse

Pasientenes trygghet og sikkerhet er noe av det viktigste for å sikre forsvarlig behandling. Vår kosmetiske sykepleier Eva har lang erfaring når det kommer til leppebehandlinger med filler, og har fullført en rekke spesialistkurs innen dette området. Eva har flere kurs hos Leppespesialist Julie Horne, og utfører den populære leppebehandlingen Key hole lips som gir leppene plump og et naturlig resultat. I tillegg har hun fullført XO lips kurs med leppespesialist Elin Langeland fra injeksjonsspesialisten. På Klinikk A har vi en tverrfaglig tilnærming til medisinske hudbehandlingen, hvor det til enhver tid er tilgang på plastikkirurg. Dette sikrer et optimalt og trygt tilbud til våre pasienter. Plastikkirurg dr. Ståle Buhagen er medisinsk ansvarlig lege.

Vurderinger

MrJhb82
MrJhb82
24. April, 2024
Jeg er en mann på 41 år, og jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon. Fikk god informasjon i forkant, og følte jeg ble godt veiledet gjennom hele prosessen fra første konsultasjon, på operasjonsdag, og til stingene ble tatt en uke etterpå. Jeg har ikke hatt noen komplikasjoner utenom det som er normalt, og anbefaler Klinikk A på det varmeste.
Patricia Lopez
Patricia Lopez
23. April, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelse både før og etter opersjonen Kirurg Ståle Buhagen fantastisk flink i det han driver med. Anbefales på det sterkeste 👍
Marianne Magdal
Marianne Magdal
26. Februar, 2024
Dr. Ståle Buhagen var veldig behagelig under konsultasjonene, lyttet var ærlig og tillitskapende. Jeg fikk god informasjon og er meget fornøyd med alt på Klinikk A.
Sara Maria Nystrand
Sara Maria Nystrand
16. Februar, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelsen. Veldig flott lokale, utrolig hyggelig ansatte. Jeg er super fornøyd både med konsultasjon før inngrepet, selve operasjonsdagen- da drømte jeg at jeg var på sydenreise og var strålende fornøyd når jeg våknet og hadde fått gjennomført bukoperasjon og flyttet litt fett til brystene. Jeg hadde lite smerter i etterkant- og var på topptur før to uker etter operasjon. Strålende fornøyd med resultatet. Kirurg Ståle Buhagen er veldig profesjonell, er veldig behagelig og lett å ta opp eventuelle vanskelige spørsmål man lurer på. Anbefales på det sterkeste!
Irene Flood Dalen
Irene Flood Dalen
13. Februar, 2024
Fikk utført brystforstørring med proteser hos Ståle Buhagen, en utrolig dyktig kirurg som ga meg ett fantastisk resultat og nøyaktig hva je hadde sett for meg! Nydelige lokaler, stødige og profesjonelle ansatte fra første stund og bra oppfølging gjorde dette til en god og trygg opplevelse... Anbefaler disse på det sterkeste!!
Randi Baakind
Randi Baakind
29. Januar, 2024
Kirurg Ståle Buhagen og teamet på Klinikk A kan varmt anbefales! Her blir du trygt og profesjonelt tatt i mot. Ståle er tok seg god tid under første konsultasjon slik at valget for hvilket inngrep som passet meg best ble greit å ta. På operasjonsdagen blir jeg igjen møtt av en trygg og hyggelig Ståle, samt de flinke anestesifolka! Fra oppvåkning og videre til jeg kunne reise hjem noen timer senere er det anestesisykepleier Johnny som sørger for alt man trenger, til og med en god latter☺️ Så igjen, varm anbefaling fra meg🤗 Mvh Randi
Nell Richards
Nell Richards
17. Januar, 2024
Amazing and gave full confidence from start to finish. Able to accommodate a surgery date last minute and the consultation gave all the information to go ahead. Results are perfect and follow up consultation went great.
Thomas Gruer Haakonsen
Thomas Gruer Haakonsen
2. Januar, 2024
Jeg var hos Ståle, og har gjort endringer på hele overkroppen. Igjennom hele prosessen har Ståle hjulpet meg og vært tilgjengelig. Jeg er veldig fornøyd og vil absolutt anbefale Klikk-A, fra jeg kom inn døra har alle jeg møtte der både tatt meg godt imot og tatt godt vare på meg. Hjelper også at jeg strålende fornøyd med resultatet
Klinikk A

Kontakt oss for en faglig og individuell tilpasset behandlingsplan

hjelp med åreknuter og behandlinger team klinikk a