Sculptra - injeksjonsbehandling

Eva, kosmetisk sykepleier på Klinikk A, tilbyr injeksjonsbehandling for overdreven svette.

Sculptra

Sculptra bidrar til å stramme opp huden og forbedre hudkvaliteten. Med alderen vil kollagen og elastinproduksjonen blir dårligere, slik at huden over tid vil miste sin naturlige spenst og fylde. Huden evner ikke lenger å holde like mye på fuktigheten, slik at det det gradvis vil oppstå synlige aldringstegn som rynker og volumtap.

Bedøvelse

Ingen eller bedøvelseskrem

Nedetid

0-1 dager

Tid på klinikken

Totalt 1/2 - 1 time

Kontroll

3 behandlinger i uken

Priser Sculptra

  • Sculptra. Fra kr 5 000

Bestill konsultasjon

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Skriv gjerne litt om hva du ønsker. 

Innholdsfortegnelse

Hva er Sculptra?

Sculptra er en injeksjonsbehandling som strammer opp huden samtidig som den virker hudforbedrende. Sculptra er en injeksjonsbehandling som virker biostimulerende i huden. Med dette menes det at produktet bidrar til å øke kollagen og elastin produksjonen, ved å optimalisere fibroblastcellene sin produksjonsevne. Fibroblastcellene er celler som bidrar til å produsere kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden. Disse cellene bidrar til å opprettholde hudens naturlige spenst og fylde, samtidig som det motvirker synlige aldringstegn. Sculptra består av et stoff kalt Poly-L-lactic acid (PLLA) som har vært brukt i medisinsk sammenheng i over 50 år. Produktet er både CE-merket og FDA godkjent, og er derfor trygt å injisere ned i huden.

Produktet er godkjent til estetisk bruk i 40 land, og er en populær behandling når det kommer til hudforbedring og oppstramming.

Hvordan utføres behandlingen?

Når du først kommer til en konsultasjon setter kosmetisk sykepleier seg ned sammen med deg for å drøfte dine behov, ønsker og forventninger rundt det å ta en medisinsk behandling hos oss. Basert på det du forteller under konsultasjonen, skreddersys en oversikt over hvilke behandlinger som er mest aktuelle for deg. Behandling utføres ofte samme dag. Sculptra er en injeksjonsbehandling som injiseres direkte inn i huden ved hjelp av en kanyle. Ved injisering benytter vi en lang nål som er butt i enden, slik at vi kan jobbe med produktet under vevet. Behandlingen er nærmest smertefri, og gir generelt mindre hevelse og blåmerker direkte etter behandling. Om ønskelig kan man få bedøvelseskrem på huden i forkant. Selve behandlingen tar rundt 30 minutter.

Hvem er egnet for behandling?

Sculptra er spesielt godt egnet til de som sliter med slapp hud, og dårlig hudstruktur.

Produktet er med på å øke hudens fasthet og fylde, samtidig som hyaluronsyren bidrar til at huden holder lengre på fuktighet. Sculptra reduserer rynker og fine linjer, og etterlater et naturlig volum over tid. Produktet gir først resultater etter 3-12 måneder, så det er viktig at man smører seg med tålmodighet. Sculptra er en langtidsinvestering, som optimaliserer hudkvaliteten over tid, og er spesielt egnet for deg som er opptatt av et naturlig resultat. Vi anbefaler en kur på 3-6 behandlinger, avhengig av hvor dårlig strukturen på huden er fra før.

Behandlingen er egnet fra 35 år og opp. Klinikk A har aldersgrense 20 år på alle våre behandlinger.

Hvordan ser jeg ut direkte etter behandling?

Rett etter en behandling med Sculptra kan det oppstå lett hevelse i området som er behandlet. Dette forsvinner kort tid etter behandling. Det er heller ikke unormalt at det kan oppstå små forbigående blåmerker, som forsvinner etter noen dager. Disse kan helt fint dekkes til med make-up dagen etter behandling, om man ønsker det. Unngå trening og sauna samme dag.

Hvor mange behandlinger trenger man?

Du vil se synlige resultater allerede etter første behandling. Det anbefales allikevel å ta 3-6 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom, for å oppnå best mulig resultat. Dersom man ønsker et vedvarende resultat, bør man også ta 1-2 vedlikeholdsbehandlinger i året etter endt behandlingskur.

Før og etter bilder

Før og etter bilder har lenge vært forbudt når det kommer til kosmetisk kirurgi i Norge. 21.3.2023 ble det innført nye retningslinjer der før og etter bilder nå også omfatter injeksjonsbehandlinger, og andre kosmetiske behandlinger som penetrerer huden.

Før og etter bilder legges derfor ikke ut på vår nettside eller andre sosiale plattformer knyttet opp mot klinikken. Ønsker du å se bilder av resultater som har blitt gjort, kan du få tilgang på dette når du kommer til en konsultasjon.

Avbestilling og avbestillingsfrist

Selve konsultasjonen med sykepleier er kostnadsfritt. Ved avbestilling mindre enn 24 timer i forkant, eller ved uteblitt oppmøte belastes det kr 600,-. Dette gjelder for konsultasjon hos sykepleier.

Hvem utfører behandlingen

Fillebehandling utføres av kosmetisk dermatologisk sykepleier på klinikken. Behandler setter alltid av god nok tid til å gjøre en grundig vurdering når du kommer til konsultasjon, slik at du får det resultatet du er ute etter. Ønsker du å booke time til en konsultasjon kan det gjøres på telefon: 22 38 20 20 eller ved direkte bestilling online på våre nettsider.

Har du andre spørsmål kan du henvende deg til post@klinikk-a.no

Ansvarlig lege

Pasientenes trygghet og sikkerhet er noe av det viktigste for å sikre forsvarlig behandling. På Klinikk A har vi en tverrfaglig tilnærming til den medisinske hudbehandlingen, hvor det til enhver tid er tilgang på plastikkirurg. Dette sikrer et optimalt og trygt tilbud til våre pasienter. Plastikkirurg dr. Ståle Buhagen er medisinsk ansvarlig lege.

Vurderinger

MrJhb82
MrJhb82
24. April, 2024
Jeg er en mann på 41 år, og jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon. Fikk god informasjon i forkant, og følte jeg ble godt veiledet gjennom hele prosessen fra første konsultasjon, på operasjonsdag, og til stingene ble tatt en uke etterpå. Jeg har ikke hatt noen komplikasjoner utenom det som er normalt, og anbefaler Klinikk A på det varmeste.
Patricia Lopez
Patricia Lopez
23. April, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelse både før og etter opersjonen Kirurg Ståle Buhagen fantastisk flink i det han driver med. Anbefales på det sterkeste 👍
Marianne Magdal
Marianne Magdal
26. Februar, 2024
Dr. Ståle Buhagen var veldig behagelig under konsultasjonene, lyttet var ærlig og tillitskapende. Jeg fikk god informasjon og er meget fornøyd med alt på Klinikk A.
Sara Maria Nystrand
Sara Maria Nystrand
16. Februar, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelsen. Veldig flott lokale, utrolig hyggelig ansatte. Jeg er super fornøyd både med konsultasjon før inngrepet, selve operasjonsdagen- da drømte jeg at jeg var på sydenreise og var strålende fornøyd når jeg våknet og hadde fått gjennomført bukoperasjon og flyttet litt fett til brystene. Jeg hadde lite smerter i etterkant- og var på topptur før to uker etter operasjon. Strålende fornøyd med resultatet. Kirurg Ståle Buhagen er veldig profesjonell, er veldig behagelig og lett å ta opp eventuelle vanskelige spørsmål man lurer på. Anbefales på det sterkeste!
Irene Flood Dalen
Irene Flood Dalen
13. Februar, 2024
Fikk utført brystforstørring med proteser hos Ståle Buhagen, en utrolig dyktig kirurg som ga meg ett fantastisk resultat og nøyaktig hva je hadde sett for meg! Nydelige lokaler, stødige og profesjonelle ansatte fra første stund og bra oppfølging gjorde dette til en god og trygg opplevelse... Anbefaler disse på det sterkeste!!
Randi Baakind
Randi Baakind
29. Januar, 2024
Kirurg Ståle Buhagen og teamet på Klinikk A kan varmt anbefales! Her blir du trygt og profesjonelt tatt i mot. Ståle er tok seg god tid under første konsultasjon slik at valget for hvilket inngrep som passet meg best ble greit å ta. På operasjonsdagen blir jeg igjen møtt av en trygg og hyggelig Ståle, samt de flinke anestesifolka! Fra oppvåkning og videre til jeg kunne reise hjem noen timer senere er det anestesisykepleier Johnny som sørger for alt man trenger, til og med en god latter☺️ Så igjen, varm anbefaling fra meg🤗 Mvh Randi
Nell Richards
Nell Richards
17. Januar, 2024
Amazing and gave full confidence from start to finish. Able to accommodate a surgery date last minute and the consultation gave all the information to go ahead. Results are perfect and follow up consultation went great.
Thomas Gruer Haakonsen
Thomas Gruer Haakonsen
2. Januar, 2024
Jeg var hos Ståle, og har gjort endringer på hele overkroppen. Igjennom hele prosessen har Ståle hjulpet meg og vært tilgjengelig. Jeg er veldig fornøyd og vil absolutt anbefale Klikk-A, fra jeg kom inn døra har alle jeg møtte der både tatt meg godt imot og tatt godt vare på meg. Hjelper også at jeg strålende fornøyd med resultatet
Klinikk A

Kontakt oss for en faglig og individuell tilpasset behandlingsplan

hjelp med åreknuter og behandlinger team klinikk a