Revok 50

Eva, kosmetisk sykepleier på Klinikk A, tilbyr injeksjonsbehandling for overdreven svette.

Revok 50

Revok 50 er en biostimulerende behandling som bidrar til sunn og frisk hud. Med alderen vil kollagen og elastinproduksjonen bli dårligere, slik at huden over tid vil miste sin naturlige spenst og fylde. Huden evner ikke lenger å holde like mye på fuktigheten, slik at det gradvis vil oppstå synlige aldringstegn som rynker og volumtap. Revok 50 stilmulerer huden slik at den får tilbake naturlig spenst, fylde og fuktighet.

Bedøvelse

Ingen eller bedøvelseskrem

Nedetid

0-1 dager

Tid på klinikken

Totalt 1/2 - 1 time

Kontroll

4 - 6 uker

Priser Revok 50

Bestill konsultasjon

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Skriv gjerne litt om hva du ønsker. 

Innholdsfortegnelse

Hva er Revok 50?

Revok 50 er en injeksjonsbehandling som virker biostimulerende i huden. Med dette menes det at produktet bidrar til å øke kollagen og elastin produksjonen, ved å optimalisere fibroblastcellene sin produksjonsevne. Fibroblastcellene er celler som bidrar til å produsere kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden. Disse cellene bidrar til å opprettholde hudens naturlige spenst og fylde, samtidig som det motvirker synlige aldringstegn.

De vanligste områdene som kan behandles er ansikt, hals, bryst, hender og mage.

Hvordan utføres behandling?

Når du først kommer til en konsultasjon setter kosmetisk sykepleier seg ned sammen med deg for å drøfte dine behov, ønsker og forventninger rundt det å ta en medisinsk behandling hos oss. Basert på det du forteller under konsultasjonen, skreddersys en oversikt over hvilke behandlinger som er mest aktuelle for deg. Behandling utføres vanligvis samme dag. Revok 50 er en injeksjonsbehandling som injiseres direkte inn i huden. Ved injisering benytter vi en tynn nål, noe som bidrar til at stikkene blir mindre ubehagelige. Produktet injiseres deretter langsomt inn i vevet. Hvor mange stikk avhenger av hvilke område som skal behandles, og hvor mye som skal gjøres samme dag. Vi har også bedøvelse i kremform som kan påføres i området før behandling, dersom man ønsker det. Selve behandlingen tar rundt 20 minutter, inkludert tiden med bedøvelseskrem.

Hvem er egnet for behandling?

Revok 50 er en fin behandling for de som ønsker å forebygge tidlige aldringstegn, eller korrigere små ujevnheter i huden. Produktet bidrar til å opprettholde en sunn hudstruktur, samtidig som det tilfører huden fuktighet. Produktet kan også bidra til å forebygge volumtap, samtidig som det har vist seg å ha en positiv effekt på overfladiske arr i huden. Personer i midten av 30 årene og oppover kan ha god effekt av Revok 50 når det kommer til forebygging og det å ivareta en sunn hudhelse. Vi har 20 års aldersgrense på alle våre behandlinger.

Hvordan ser du ut direkte etter behandling?

Rett etter en behandling med Revok 50 kan det oppstå små rød prikker i huden etter nålstikkene, og små opphøyninger i området rundt som forsvinner etter et par timer. Det er heller ikke unormalt at det kan oppstå små forbigående blåmerker, som forsvinner etter noen dager. Disse kan dekkes til med make-up dagen etter behandling, om man ønsker det. Unngå trening og sauna samme dag.

Hvor mange behandlinger trenger du?

Du vil se synlige resultater allerede etter første behandling. Det anbefales allikevel å ta 2-3 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom, for å oppnå best mulig resultat. Dersom man ønsker et vedvarende resultat, bør man også ta 1-2 vedlikeholdsbehandlinger i året etter end behandlingskur.

Hvem kan ikke behandles med Revok 50?

Gravide eller ammende behandles ikke med Revok 50, eller andre medisinske kosmetiske injeksjonsbehandlinger. Vi behandler ikke pasienter med nedsatt allmenntilstand, feber, eller aktive hudinfeksjoner som pågående herpes-utbrudd.

Dersom du er utsatt for å få herpes, må dette informeres om før behandling slik at vi kan tilrettelegge en god behandlingsplan tilpasset deg og dine behov.

Ved nedsatt allmenntilstand avventes dette til du er helt frisk.

Ved bruk av blodfortynnende medikamenter, kan det være lurt å informere om dette på forhånd før du kommer til konsultasjon. Vi behandler ikke pasienter under 20 år.

Lurer du på om Revok 50 kan være aktuelt for deg, kan du ta kontakt med Klinikk A for en avklaring.

Før og etter bilder

Før og etter bilder har lenge vært forbudt når det kommer til kosmetisk/ estetisk  kirurgi i Norge. 21.3.2023 ble det innført nye retningslinjer der før og etter bilder nå også omfatter injeksjonsbehandlinger, og andre kosmetiske behandlinger som penetrerer huden.

Før og etter bilder legges derfor ikke ut på vår nettside eller andre sosiale plattformer knyttet opp mot klinikken. Ønsker du å se bilder av resultater som har blitt gjort, kan du få tilgang på dette når du kommer til en konsultasjon.

Avbestilling og avbestillingsfrist

Selve konsultasjonen med sykepleier er kostnadsfritt. Ved avbestilling mindre enn 24 timer i forkant, eller ved uteblitt oppmøte belastes det kr 600,-. Dette gjelder for konsultasjon hos sykepleier.

Hvem utfører behandlingen

Fillebehandling utføres av Eva Mehlgård, kosmetisk dermatologisk sykepleier på klinikken. Hun setter alltid av god tid for å gjøre en grundig vurdering når du kommer til konsultasjon, slik at du får det resultatet du er ute etter. Ønsker du å booke time til en konsultasjon kan det gjøres på telefon: 22 38 20 20 eller ved direkte bestilling online på våre nettsider.

Har du andre spørsmål kan du henvende deg til post@klinikk-a.no

Ansvarlig lege

Pasientenes trygghet og sikkerhet er noe av det viktigste for å sikre forsvarlig behandling. På Klinikk A har vi en tverrfaglig tilnærming til den medisinske hudbehandlingen, hvor det til enhver tid er tilgang på plastikkirurg. Dette sikrer et optimalt og trygt tilbud til våre pasienter. Plastikkirurg dr. Ståle Buhagen er medisinsk ansvarlig lege.

Vurderinger

MrJhb82
MrJhb82
24. April, 2024
Jeg er en mann på 41 år, og jeg tok en øvre og nedre øyelokkoperasjon. Fikk god informasjon i forkant, og følte jeg ble godt veiledet gjennom hele prosessen fra første konsultasjon, på operasjonsdag, og til stingene ble tatt en uke etterpå. Jeg har ikke hatt noen komplikasjoner utenom det som er normalt, og anbefaler Klinikk A på det varmeste.
Patricia Lopez
Patricia Lopez
23. April, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelse både før og etter opersjonen Kirurg Ståle Buhagen fantastisk flink i det han driver med. Anbefales på det sterkeste 👍
Marianne Magdal
Marianne Magdal
26. Februar, 2024
Dr. Ståle Buhagen var veldig behagelig under konsultasjonene, lyttet var ærlig og tillitskapende. Jeg fikk god informasjon og er meget fornøyd med alt på Klinikk A.
Sara Maria Nystrand
Sara Maria Nystrand
16. Februar, 2024
Strålende fornøyd med hele opplevelsen. Veldig flott lokale, utrolig hyggelig ansatte. Jeg er super fornøyd både med konsultasjon før inngrepet, selve operasjonsdagen- da drømte jeg at jeg var på sydenreise og var strålende fornøyd når jeg våknet og hadde fått gjennomført bukoperasjon og flyttet litt fett til brystene. Jeg hadde lite smerter i etterkant- og var på topptur før to uker etter operasjon. Strålende fornøyd med resultatet. Kirurg Ståle Buhagen er veldig profesjonell, er veldig behagelig og lett å ta opp eventuelle vanskelige spørsmål man lurer på. Anbefales på det sterkeste!
Irene Flood Dalen
Irene Flood Dalen
13. Februar, 2024
Fikk utført brystforstørring med proteser hos Ståle Buhagen, en utrolig dyktig kirurg som ga meg ett fantastisk resultat og nøyaktig hva je hadde sett for meg! Nydelige lokaler, stødige og profesjonelle ansatte fra første stund og bra oppfølging gjorde dette til en god og trygg opplevelse... Anbefaler disse på det sterkeste!!
Randi Baakind
Randi Baakind
29. Januar, 2024
Kirurg Ståle Buhagen og teamet på Klinikk A kan varmt anbefales! Her blir du trygt og profesjonelt tatt i mot. Ståle er tok seg god tid under første konsultasjon slik at valget for hvilket inngrep som passet meg best ble greit å ta. På operasjonsdagen blir jeg igjen møtt av en trygg og hyggelig Ståle, samt de flinke anestesifolka! Fra oppvåkning og videre til jeg kunne reise hjem noen timer senere er det anestesisykepleier Johnny som sørger for alt man trenger, til og med en god latter☺️ Så igjen, varm anbefaling fra meg🤗 Mvh Randi
Nell Richards
Nell Richards
17. Januar, 2024
Amazing and gave full confidence from start to finish. Able to accommodate a surgery date last minute and the consultation gave all the information to go ahead. Results are perfect and follow up consultation went great.
Thomas Gruer Haakonsen
Thomas Gruer Haakonsen
2. Januar, 2024
Jeg var hos Ståle, og har gjort endringer på hele overkroppen. Igjennom hele prosessen har Ståle hjulpet meg og vært tilgjengelig. Jeg er veldig fornøyd og vil absolutt anbefale Klikk-A, fra jeg kom inn døra har alle jeg møtte der både tatt meg godt imot og tatt godt vare på meg. Hjelper også at jeg strålende fornøyd med resultatet
Klinikk A

Kontakt oss for en faglig og individuell tilpasset behandlingsplan

hjelp med åreknuter og behandlinger team klinikk a