«Pop-up konsultasjon» på Jessheim

Tirsdag 2. november på Quality Airport Hotel Gardermoen

Om ikke du kan komme til oss, så kommer vi nærmere deg. Tirsdag 2. november gjennomfører vi «pop-up konsultasjoner» på Quality Airport Hotel Gardermoen. Til daglig holder vi til på Ryen i Oslo, men denne dagen kan du bestille konsultasjon på Jessheim hos en av landets mest erfarne kirurger; Dr. Frode Amland. Kontakt oss gjerne om du lurer på noe, eller bestill time allerede i dag i skjemaet under.
Bestill konsultasjon på Jessheim - tirsdag 2. november her:
Hva ønsker du å få vurdert på konsultasjonen?
Send oss evt. en melding her
Hos Klinikk A i Oslo vil du møte dyktige medarbeidere og bli ønsket velkommen til en moderne privatklinikk. Vi er stolte av å kunne tilby plastikkirurgi med noen av landets fremste plastikkirurger, og det aller nyeste medisinske utstyret på markedet. Vårt mål er at du skal føle deg ivaretatt, sett og i gode hender hos oss. Vi gir deg personlig oppfølging, trygghet og møter deg med både faglig stolthet og ekspertise.

Liposkultur - fettsuging

Våre kirurger, med Dr. Amland i spissen, har hjulpet flere tusen pasienter med permanent fettfjerning. Fettfjerning/liposkulptur er blant de vanligste plastikkirurgiske inngrepene på verdensbasis. Under liposkulptur fjernes fett fra ulike områder på kroppen der trening, eller annen behandling ikke gir ønsket eller tilstrekkelig effekt.
LES MER

Ansiktskirurgi

Våre dyktige kirurger har lang erfaring innen ansiktskirurgi. Våre plastikkirurger utfører ansiktsløft, som gir fastere hud i ansikt og på hals, og øyelokkskirurgi som hjelper deg å se mer våken og opplagt ut. Kirurgene på Klinikk A har lang og bred erfaring, som gir gode og naturlige resultater.
LES MER

Brystkirurgi

Vektreduksjon, svangerskap og aldring kan føre til at brystene forandrer seg, andre kan ha utfordringer med store og tunge bryster som kan gi fysiske plager. På Klinikk A kan vi hjelpe deg slik at brystene dine får den form, fasong og størrelse som passer deg og din kropp best.
LES MER

Kroppskirurgi

I begrepet kroppskirurgi legger vi bukplastikk/mageplastikk, armplastikk og lårplastikk. Denne typen plastikkirurgi blir mer og mer vanlig verden over. Våre dyktige kirurger kan hjelpe deg ved å fjerne overflødig og løs hud på disse områdene.
LES MER

Dr. Frode Amland

Frode Amland er en av pionerene innen utviklingen av plastikkirurgi de siste 25 årene. Han har hatt en rekke prestisjefylte verv og ledende stillinger, blant annet som overlege innen plastikkirurgi ved Rikshospitalet 1992-2000, leder av Norsk plastikkirurgisk forening og leder av Norsk forening for estetisk plastisk kirurgi i to perioder. Amland har publisert mer enn 50 fagartikler og vært konsulent for Tidsskrift for Den norske legeforeningen.

I 1992 åpnet Frode Amland Nobel Clinic sammen med sin kollega professor Frode Samdal i de samme lokalene som i dag huser Klinikk A, på Ryen i Oslo. Siden den gang har Amland blant annet vært lærer og veileder for videreutdanning av plastikkirurger i Norge, Danmark, Tyskland og Polen. Siden 2015 har han også vært internasjonal redaktør for Aesthetic Surgery Journal.
OM KLINIKKEN

Få råd fra markedets mest erfarne kirurger

Å få utført plastikkirurgi er svært personlig, og resultatet er helt avhengig av en grundig, nøyaktig og individuell vurdering i forkant. Ved en uforpliktende konsultasjon hos oss på Klinikk A får du avsatt god tid med kirurgen som vil undersøke deg og snakke med deg. Dine ønsker og forventninger vil bli hørt og tatt hensyn til, og kirurgen vil snakke med deg om hvilket resultat som er realistisk for deg å forvente, utfra dine forutsetninger. Du får anledning til å stille spørsmål og du vil få den informasjonen du trenger, for å kunne avgjøre om dette er noe du ønsker å realisere.
KONTAKT OSS

Liposkulptur og plastikkirurgi

Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT