Overlege

Frode Amland

Dr. Frode Amland startet i 1992 Nobel Clinic på Skullerud i Oslo. Den gang ble klinikken startet som en ren liposkulpturklinikk. I 2005 flyttet han klinikken til store, flotte lokaler på 900 kvm på Ryen i Oslo. Det ble da tilbudt det aller meste innen plastikkirurgi. Klinikken ble drevet med suksess i mange år, for så å bli solgt til Aleris i 2016.
Amland savnet etter hvert å drive sitt eget og starter nå opp igjen i de samme lokalene på Ryen, denne gang under navnet Klinikk A. Etter over 20 år i bransjen vet han hva som skal til for å bygge en førsteklasses klinikk.
Dr. Amland har kommet hjem, denne gang til en klinikk som er betydelig oppgradert på alle områder. Lokalene er pusset opp i et lekkert, moderne uttrykk, der vi ønsker du skal føle eksklusivitet og velvære når du kommer inn. Klinikk A er utstyrt med førsteklasses medisinsk utstyr, og vi er opptatt av kvalitet i alle ledd. Presisjon, seriøsitet og lang klinisk erfaring er noe av det som beskriver vårt varemerke. Vi ønsker å være en klinikk for hele Oslo og landet generelt, men er stolte av at vi er lokalisert syd i byen, på Ryen/nedre Ekeberg.
Vår klinikksjef er blant landets mest erfarne og dyktigste kirurger innen liposkulptur / fettsuging – og har blant annet veiledet en doktorgrad innen feltet. Kirurger fra hele landet henviser pasienter til ham, for de fleste typer plastikkirurgi, på grunn av hans lange og brede erfaring - og dyktighet.

Academic achievements and professional experience:

Education; Cand med; University of Oslo 1977, MD; Ministary of Health, Oslo 1978, Phd. University of Tromsø 1984.
1-year in Norwegian Army, Leutenant 1978-1979.
1980-1984 Surgeon at University Hospital of Tromsø and Kongsberg.
Phd, 1984 (Thesis: “Surgical treatment of morbid obesity and influence on gut Hormones”)
Specialist in General Surgery 1986, Specialist in gastroenterological Surgery 1988 and Plastic and Reconstructive surgery in 1993.
Working as assistant professor in Plastic Surgery at National Hospital of Norway (Rikshospitalet) from 1992- 2000 as head of Medical Research.
Producing two Phd Thesis as supervisor; 1. Frode Samdal; “Suction assisted lipectomy a Clinical an Experimental study” University of Oslo 1999 and 2. Kjell Andenæs; Wound Infections in Plastic Surgery: A Clinical and Experimental study, University of Oslo 2004

Other activities:

Founder of The Nobel Clinic in 1992 together with Frode Samdal
Member of the Specialty Committee for authorization of Plastic Surgeons in Norway for two Periods 2008-2012,
President for the Norwegian society for plastic surgery (1998-2000)
President for Norwegian society for aesthetic plastic surgery for two Periods (2004-2008)
More than 50 medical Publications (Will be specified and posted if needed)
Consultant for the Norwegian Journal of Medicine (“Tidsskrift for den norske Lægeforeningen”) for Plastic surgery from (2006-2012)
Used as Referee for International Journal of Obesity, Norwegian Journal of Medicine and Aesthetic Surgery Journal (ASJ)
Consultant for Norsk Pasient Skaderstatning (NPE)

Liposkulptur og plastikkirurgi

Klinikk A gir deg noen av landets dyktigste og mest erfarne plastikkirurger og helsepersonell innen fagfeltet. Vi tilbyr førsteklasses kirurgi og omsorg, og vi ønsker at du skal føle du får det lille ekstra under hele ditt opphold hos oss.
KONTAKT